A jövő héten véget ér A mi kis falunk 5. évada és befejeződik A Konyhafőnök 8. szezonja is. Aztán, egy héttel a TV2 váltása után, június 14-én az RTL Klubra is megérkezik a nyári műsorrend. Az RTL Magyarország a főcsatornáján pont a következő időszak egyik legjobban várt sporteseménye, a 2021-es labdarúgó Európa-bajnokság kezdete körül indítja új programstruktúráját. A legmelegebb évszak elején nem viszik túlzásba, főleg sorozatokra építik az RTL Klub főműsoridejét, melyek közül pedig több új epizódokkal, néhány pedig ismétléssel fog jelentkezni.

hirdetés

A Fókusz továbbra is 18:55-kor fog kezdődni, azonban meglepő módon bruttó (reklámokkal együtt) 20 perccel rövidebb lesz, így 20:10 helyett már 19:50 körül véget fog érni. Utána, 19:55-től – ahogy korábban már megírtuk -, A mi kis falunk 2. évadának ismétlése lesz látható, a szezon legelejétől. Mivel a falus sorozat 2. etapja csak 8 részből áll, feltételezhető, hogy rögtön utána indulni fog a 3. évadának újravetítése is.

A főműsoridő (19-23 óra) második felében, 21 órakor az Apatigris 2. szezonjának ismétlését kezdik el a csatornán. A magyar széria ezen etapja nem olyan régi, tavasszal, vasárnap esténként közepes nézettséggel került képernyőre az RTL Klubon, így nem volt várható, hogy ilyen hamar megismétlik. A produkció 2. évada 10 részből áll, így két hétig lehet képernyőn. 22:10-kor egy vadonatúj amerikai sorozat, A Csontember érkezik a csatornára, melyet hamarosan bővebben is bemutatunk. A széria 2020-as első szezonja szintén 10 epizódos.

Az RTL Híradó – Késő esti kiadása 22:45-ről 23:05-re kerül. A Barátok közt vetítése az utolsó hetekre, ahogy várható volt, nem kerül vissza a főműsoridőbe. A premier adás délután továbbra is 17:05-kor lesz látható. Berényiék “éjszakai” ismétlése jelenleg bizonyos napokon 23:15-kor, más napokon pedig 23:50-kor kerül képernyőre, ez június 14-től egységesen, minden hétköznap 23:35-as időpont lesz. Arról egyelőre továbbra sincsenek biztos információk, hogy 23 év után pontosan mikor ér véget a sorozat, de valamikor júliusban várható. A Házon kívül és a XXI. Század A Konyhafőnök és A mi kis falunk 5. évadával egyetemben szintén a jövő hét után vonulnak nyári szünetre.

Szombaton 19 órakor egyelőre továbbra is látható lesz a Fókusz Plusz, mely az elmúlt években is csak később, június végén vonult pihenőre. Utána filmeket sugároznak majd a tévéadón. Vasárnap 19:00-kor – már a nyári műsorrend indítása előtt két héttel -, ezen a hétvégén indul a Cobra 11 RTL Klubon még nem látott, 24. évada. A sorozatnál külön érdekesség, hogy a folytatás első epizódját Budapesten forgatták és a magyar fővárosban is játszódik. A német autópálya-rendőrség akciói után ezen a napon is filmek következnek.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát