A következő hétfőtől, június 7-től vadonatúj, nyári műsorrend lesz látható a TV2-n. Ezen a héten pénteken véget ér az Exatlon, illetve a Mintaapák extra epizódjai is, így a csatorna esti műsora teljesen megváltozik. Alább részletezzük, hogy pontosan milyen produkciók érkeznek helyettük.

hirdetés

A Tények és a Tények Plusz változatlanul, 18:00-kor és 18:45-kor indulnak. Korábbi cikkünkben kifejtettük, hogy A hegyi doktor újra rendel visszatér a képernyőre. A sorozat 13. szezonja június 7-én debütál a TV2-n. A széria hétfőtől csütörtökig 19:55-kor dupla epizóddal fog jelentkezni a csatornán. 21:55-kor érkezik a Bezár a bazár! 1. etapjának ismétlése. Utána 23:30-kor pedig indul A rezidens című amerikai dráma sorozat 1. évada, mely a tengerentúlon olyan sikeres, hogy már a 4. szezonnál tart.

Péntekenként a Tények Plusz után, 19:55-kor film lesz látható a TV2-n. A Bezár a bazár így 35 perccel később, 22:30-kor kerül képernyőre, A rezidens pedig ugyanennyit csúszik és 00:05-kor kezdődik majd. Szombat és vasárnap esténként filmeket vetít a csatorna.

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G