Az 1996-ban induló Cobra 11 Németországban és itthon is a 25. évad 16. epizódjánál tart, a Coolon látható magyar sugárzás január 20-án érte utol az eredetit. Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a széria több, mint 7 hónap szünet után visszatér az RTL Klubra. A sorozat 24. évadának 1. része most vasárnap, június 6-án 19 órakor lesz látható. A Coolon már képernyőre került ez az epizód, az országos csatornán azonban most debütál majd.

hirdetés

Ez a rész különleges a magyarok számára. Az epizód nagy részét ugyanis a Cobra 11 stábja Budapesten vette fel. A németek 2018-ban 3 héten keresztül forgattak Magyarország fővárosában, így számtalan városkép ismerős lehet majd a nézőknek.

A részben Semir és Paul Budapestre utaznak, mert Jenny Amerikában bajba keveredett és sikerült ideszöknie. Az FBI azért van a nyomában, mert minden jel arra utal, hogy elrabolta egy dúsgazdag embernek a fiát. Semir és Paul hisznek az ártatlanságában, ezért segítenek neki. A magyar fővárosban készített epizód másfél perces német nyelvű előzetese alább tekinthető meg:

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna