Korábban az RTL már több műsort is bejelentett, amelyek idén ősszel érkeznek a csatornára. Ezeken kívül a médiavállalat augusztus végén tartott sajtótájékoztatóján Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese még nyilvánosságra hozott néhányat. Ezért most cikkünkben összegezzük, mely 14 műsor kerül képernyőre az elkövetkezendő három hónap során a csatornán.

A Nyerő Páros műsorvezetője és segédje

Az RTL a vártnál korábban indította el az őszi műsorrendjét. Augusztus 21-én debütált A Konyhafőnök 10., jubileumi szezonja, amely azóta minden hétköznap látható a csatornán. Szeptember 2-án indult az RTL új zenei tehetségkutatója, a The Voice. A produkció műsorvezetője Istenes Bence, a coach-ai pedig Curtis, Manuel, Trokán Nóra és Miklósa Erika. Rögtön a nagyszabású műsor után látható az RTL+-on debütált Gyertek át! 6. évada. Szeptember 3-án kezdődött a Cápák között 6. etapja, amely a műsor története során először jelentkezik ősszel új etappal. Az új szezonban Balogh Péter, Balogh Levente és Moldován András mellé két új, női cápa, Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter érkezett.

hirdetés
Advertisement

Idén ősszel kerül képernyőre a Nyerő Páros 7. évada is. A reality műsorvezetője ismét Sebestyén Balázs, a segítője pedig ezúttal is Kabát Peti lesz. Emellett korábban a nyolcból négy sztárpárt is lelepleztek. Ősszel lesz látható a Házasodna a gazda legújabb, 6. etapja, melynek műsorvezetője ezúttal is Nádai Anikó lesz. Hamarosan látható lesz a 18 év után visszatérő Sztárbox is, melynek szakmai vezetője Kovács Kokó István lesz. A produkció műsorvezetői Szujó Zoltán, Héder Barna és Csobot Adél lesznek, és ezúttal 24 híresség lép a ringbe. Az elkövetkező három hónap során érkezik a Kanapéhuszárok című reality is az RTL-re.

A Sztárbox női szereplői és műsorvezetői

Ősszel két év után visszatér a Survivor, mely immár a 6. évaddal jelentkezik. A műsorvezető most is az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Joe lesz, a nyereményért pedig ismét civil játékosok fognak megküzdeni, ám ezúttal generációkként, három törzsbe lesznek beosztva a versenyzők. Még idén képernyőre kerül a The Traitors – Gyilkosság a kastélyban című vadonatúj taktikai-pszichológiai-bűnügyi reality. A produkció műsorvezetője Árpa Attila lesz. Több év szünetet követően visszatér a Feleségek luxuskivitelben is, ám ezentúl a Város királynői címen. A korábbi hírekkel ellentétben a műsor mégsem az RTL+-on, hanem az RTL-en lesz majd látható.

Ősszel debütál a LEGO Masters című látványos formátum is, aminek házigazdája Puskás-Dallos Péter lesz. A mi kis falunk 7. etapjának kezdése előtt már bejelentették, hogy berendelték a 8. évadát is, ami idén ősszel kerül képernyőre. Több, mint 8 év után, még idén vadonatúj évaddal jelentkezik a Miller Dávid műsorvezetésével készült Éden Hotel is. A taktikai reality az RTL+-on lesz látható, azonban az RTL nézői sem maradnak le a produkcióról, ugyanis a nagyszabású reality a tévétársaság legnagyobb csatornáján is képernyőre kerül majd. Azt nem lehet tudni, hogy az Éden Hotel a tévéadón mikor és melyik sávban lesz látható.

Az Éden Hotel mellett a legendás Valami Amerika sorozatváltozata is a streaming szolgáltatón lesz látható. Azonban a széria kifejezetten az RTL+-ra érkezik, a tévéadón várhatóan idén ősszel nem mutatják be. A produkcióról egyelőre nem lehet sokat tudni, de az biztos, hogy lesz összefüggés az eredeti és az új Valami Amerika között.

Hamarosan külön cikkben mutatjuk be a TV2 őszi műsorait.

hirdetés

Rendhagyó adással folytatódik a Sztárbox - ők mérkőznek meg egymással most vasárnap

38. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Megasztár első válogatója

Október elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2 egyik délutáni sávjában

Brad Pitt, George Clooney és Szabó Kimmel Tamás - ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Októbertől már csak streamingen lehet majd BL-meccseket nézni az RTL-nél

Megérkezett a The Last Of Us 2. évadának első előzetese