Januárban robbant a hír, hogy 18 év után visszatér a Sztárbox az RTL-re. Akkor csak annyi derült ki, hogy a szakmai vezetője Kovács Kokó István lesz, valamint hogy a nagyszabású showműsor idén ősszel érkezik a csatornára. Szerdán, ezekben az órákban tartják az RTL nagy őszi sajtóeseményét, melyen Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese leleplezte a produkció házigazdáit, utóbbi személyek pedig a műsor szereplőit.

Szujó Zoltán, Kovács Kokó István, Csobot Adél és Héder Barna

A Sztárboxot Szujó Zoltán, Héder Barna és Csobot Adél vezetik majd. Meglepetésre a tévétársaság 2004 és 2005-tel ellentétben nem évi egy, hanem több adással sugározza majd a nagyszabású showműsort, így 6 helyett 24 celebet jelentettek be. A 2023-as Sztárboxban a következő hírességek csapnak majd össze a produkció ringjében:

hirdetés

A női sztárok Berki Mazsi, Dobos Evelin, Járai Kíra, Nyári Dia, Szabados Ági, Sáfrány Emese, Janicsák Veca és Megyeri Csilla lesznek. A középsúlyú férfi kategóriában Ifj. Schobert Norbi, Józan László, Molnár Áron, Rácz Jenő, Istenes Bence, Frohner Fecó, Kabát Péter és Kállay-Saunders András küzdenek meg egymással. A férfi nehézsúly versenyzői pedig Árpa Attila, Curtis, Dobrády Ákos, Nagy Ervin, Szegedi Fecó, Tenya, Kkevin és Brasch Bence lesznek.

hirdetés

Új előzetest kapott a Hazatalálsz 2. évada

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozatához

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik márciusban a Netflixre

Elhunyt Kenneth Mitchell, a Star Trek: Discovery és a Jericho korábbi színésze

Nyilvánosságra hozták, hogy mikor érkezik a Trónok harca egyik új spinoffja

Népszerű gasztro-talkshow tér vissza márciustól az egyik csatornára