Február 14-én Magyarországon is elindult a SkyShowtime. A streaming szolgáltatóra márciusban számos produkció érkezik, amelyek közül most bemutatjuk a 13 legnagyobb alkotást. Korábban már kiderült, hogy 21, az HBO Maxról korábban törölt alkotás is a SkyShowtime-on lesz újra elérhető, melyekből 6 – köztük A besúgó – már ebben a hónapban felkerül a platformra. Ezek mellett többek közt Ethan Hawk horror-drámája és Kiefer Sutherland sorozata is érkezik a streaming szolgáltatóra.

hirdetés

Március 14-től hat, korábban az HBO Maxon elérhető széria kerül be a SkyShowtime kínálatába. Az egyik egy cseh dokumentumfilm-sorozat, a Czech It Out! (Spolu & hladoví). A 8 részes produkcióban apa és lánya egy hatalmas kulináris kalandra indulnak Csehországban, hogy felfedezzék mindazokat az ételeket, amit az országuk kínálhat. Ezen a napon érkezik a streaming szolgáltatóra a Hackerville című román-német koprodukció 6 epizódból álló 1. évada is. Amikor egy német nagybankot ért hekkertámadás szálai Romániába vezetnek, Lisa Metz, kiberbűnözési szakértő Temesvárra utazik, hogy együtműködjön a helyi nyomozókkal. Ám Lisában vegyes érzelmek kavarognak, amikor megérkezik abba az országba, ahonnan szülei gyerekkorában elmenekültek.

Szintén ettől a naptól lesz megtekinthető a platformon egy román drámasorozat, a Ruxx. A 8 részes szériában Rux egy nagymenő bukaresti ingatlanfejlesztő cégnél igyekszik helytállni, és azzal küzd, hogy élete egyéb területeit se hanyagolja el. Megpróbálja elhagyni Romániát, hogy Los Angelesbe utazhasson, ám főnöke az eddigi legnagyobb projektet bízza rá: a felesége választási kampányát Bukarest polgármesteri címéért.

Március 14-én válik elérhetővé a The Sleepers (Bez vědomí) 6 epizódos 1. évada is. A cseh drámasorozat 1989 végén, a szovjet birodalom összeomlásakor játszódik. A 40 éven át tartó moszkvai uralomnak véget vető bársonyos forradalom kellős közepén egy átlagos, hétköznapi nő belecsöppen az egymásnak feszülő állambiztonságiak és a disszidensek merőben eltérő világába. Ezt követően fokozatosan rákényszerül, hogy döbbenetes titkokat fedjen fel róluk.

Ekkor jön a SkyShowtime-ra a Success (Uspjeh) is. A 6 részből álló horvát dráma sötét képet fest a mai társadalmak működéséről, olyan átlagos emberek történetein keresztül, akik a szakadék szélén egyensúlyoznak. A történet a frusztráció, a tehetetlenség és a passzivitás érzéseit tárja fel különböző hátterű emberek életében. Ezen a napon érkezik egy újabb román sorozat, a Tuff Money (Bani Negri). A 6 részes produkcióban, miután két közlekedésbiztonsági technikus felbosszantja magát, hogy a legrosszabb helyeket kapták a bárban, ahol egy focimeccset akartak megnézni, Doru és Ionel azzal kezdenek viccelődni, hogy végrehajtanak egy rablást. A beszélgetésüket kihallgatja a bár kétes hírű tulajdonosa, és a poénnak induló ötlet elindul a megvalósulás útján.

Március 14-től lesz megtekinthető Ethan Hawke 2021-es horror-drámája, a Fekete telefon (The Black Phone). Finney egy szégyenlős, de éles eszű 13 éves fiú, akit elrabol egy szadista gyilkos, és a hangszigetelt pincéjében tartja fogva, ahol a sikoly nem sokat ér. Amikor egy, a hálózatról leválasztott telefon csörögni kezd a falon, Finney rájön, hogy hallja a gyilkos korábbi áldozatainak hangját. Ők pedig halálosan elszántak, hogy ami velük megtörtént, ne történhessen meg Finney-vel.

16-án kerül be a kínálatba A besúgó 8 epizódos 1. etapja. 1985-ben a 20 éves, vágyakkal teli Geri Budapestre költözik, hogy a Gazdaságtudományi Egyetemen tanuljon. A kollégiumban csatlakozik egy csapat demokratikus ellenzéki fiatalhoz, akik tüntetéseket szerveznek. A csoportot Száva Zsolt vezeti, aki Geri legjobb barátjává válik. A vidéki srác élete egy pillanat alatt megváltozik a lányok, a bulik és a politikai viták hatására. Geri azonban súlyos titkot őriz. Az Állambiztonság besúgója, akinek nincs választása: ha életben akarja tartani súlyosan beteg öccsét, akkor szüksége van az állam által biztosított gyógyszerre.

Fél évvel a magyar mozis premiert követően, március 22-én a SkyShowtime-on is elérhetővé válik a Mosolyogj (Smile) című horrorfilm. Miután szemtanúja lesz egy páciensét érintő bizarr, traumatikus incidensnek, dr. Rose Cutter ijesztő és megmagyarázhatatlan jelenségeket kezd tapasztalni. Az egyre elhatalmasodó rettegés kezdi átvenni az irányítást az élete felett. Rose-nak a túlélés érdekében szembe kell szállnia felkavaró múltjával, hogy kiszabadulhasson ebből a szörnyű, új valóságból.

31-én dupla epizóddal indul a Kiefer Sutherland főszereplésével készült Rabbit Hole. A kémthriller-sorozat John Weirről, a megtévesztés mesteréről szól, aki az ipari kémkedés világában tevékenykedik. Azonban amikor szembeszáll a világot irányító hatalommal, a befolyásos körök gyilkossággal vádolják meg. A 8 részes széria hetente jelentkezik új epizóddal.

Márciusban három további produkció érkezik, amelyeknek egyelőre nincs pontos premierdátumuk. A hónapban lesz a premierje a platformon a The Best Man: The Final Chapters 8 részes 1. szezonjának is. Az azonos című film alapján készült sorozat Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace és Murch életének alakulásáról számol be. A történetben kapcsolataik fejlődése és a múltbéli sérelmek felszínre törése során látunk bele az életközépi válság örömökkel is teletűzdelt szakaszaiba. A produkció új részei hetente kerülnek fel a platformra. Ebben a hónapban indul a Nick Hornby regénye alapján készült Funny Woman is, amelynek részei hetente érkeznek a streaming szolgáltatóra. A 6 epizódos brit vígjátéksorozat a blackpooli szépségkirálynő, Barbara Parker történetét meséli el, aki Londonban próbál boldogulni a 60-as évek virágkorában. Parker humoráról kiderül, hogy ez a legnagyobb erőssége, és megszületik a vicces nő új karaktere.

Szintén márciustól lesz megtekinthető a Law & Order 22. évada. A hetente új epizódokkal jelentkező, 22 részes etap olyan történeteket dolgoz fel, amelyeket a modern világ leghíresebb esetei ihlettek. Az Emmy-díjas dráma a klasszikus kétrészes megközelítést alkalmazza, amely a bűnügyeket felderítő rendőrség és az elkövetőket üldöző kerületi ügyészek munkájába egyaránt bepillantást nyújt.

A Netflix márciusi sorozatpremierjeiről itt, filmes újdonságairól pedig itt írtunk korábban. A Disney+ legújabb produkcióit itt mutattuk be.

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)