Tavaly áprilisban egyesült a WarnerMedia és a Discovery, így létrejött a Warner Bros. Discovery. A fúzió miatt június végén számos saját gyártású tartalom – köztük A besúgó is – eltűnt az HBO Max kínálatából. A produkciók eltávolítása világszerte nagy felháborodást keltett, a napokban azonban a vállalat gazdasági igazgatója elárulta, hogy ezt a fejezetet már lezárták és néhány címnek már új otthont találtak.

hirdetés

A Hollywood Reporter magyar idő szerint kedd délelőtt írta meg, hogy egy másik nagy streaming szolgáltató megvásárolta 21 HBO Max Europe-sorozat jogait a Warner Bros. Discovery-től. A megállapodás értelmében az idén februárban Magyarországon is elinduló SkyShowtime-on lesz látható a tavaly debütált magyar széria, A besúgó is. A streaming szolgáltatón továbbá elérhető lesz az Időbevándorlók (Beforeigners), az Isten hozott Senkiföldjén (Welcome to Utmark), a Kamikaze, az Apanapok (Czech It Out), az Eszmélet (The Sleepers), A szerelem sava-borsát (Foodie Love), a Hackerville, a Talált pénzt (Tuff Money), Az igazi sztár (One True Singer), a Ruxx, a No Activity, a Knutby: Imádkozz, engedelmeskedj, ölj (Pray, Obey, Kill), a Siker (Success), a Dafne és a többiek (Todo lo otro), a Mi vagyunk a medvék (Beartown) és a Szexi svédek (Lust) is. A megvásárolt produkciókhoz akár folytatást is készíthetnek, így valamekkora esély van rá, hogy A besúgó 2. évada is megvalósulhat.

A 21 tartalom között 3 olyan produkció is van, amelyeket korábban még nem mutattak be az HBO Maxon, azonban 2023-ban a SkyShowtime-on fognak debütálni; a finn és svéd ID, a The Winner című cseh és szlovák koprodukció, valamint a lengyel Warszawianka is a streaming szolgáltatón lesz elérhető. Ezek mellett a spanyol Vagy így, vagy úgy (Por H o por B) 1. szezonja is felkerül majd a kínálatba, és a 2. évada is a SkyShowtime-ra érkezik.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban