Április 1-jén debütált A besúgó az HBO Max-on, amely Magyarországon kívül 61 további országban is elérhetővé vált. A sorozat áprilisban és májusban is a platform legnépszerűbb tartalma volt hazánkban. Ennek ellenére szerda reggelre több más tartalommal együtt váratlanul eltűnt a streaming szolgáltató kínálatából – írja a Kreatív.

hirdetés

Az oldal munkatársai technikai hibára, átmeneti állapotra gyanakodtak, ezért megkeresték az HBO Max-ot üzemeltető médiavállalatot.

„Az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítéseként zajlik a két platform elemzése és a végső szolgáltatás kialakítása. Ennek a folyamatnak a része, hogy egyes tartalmak lekerülnek a felületekről”

– áll a Warner Bros. Discovery válaszában.

Nem A besúgó az egyetlen produkció, ami lekerült a streaming szolgáltatóról. Elérhetetlenné vált az Időbevándorlók két évada (Beforeigners), az Apanapok (Czech It Out), a Foodie Love, az Árnyak 3. évada (Umbre), a Szexi svédek (Lust), az Eszmélet (Sleepers) és a népszerű Aranyélet 3. évada is. Az európai tartalmak mellett olyan saját gyártású amerikai produkciók is eltűntek a platformról, mint a Run, a Mrs. Fletcher vagy a Bakelit, melynek a pilot epizódja továbbra is fent van. A változás minden országot érint, ahol elérhető az HBO Max.

hirdetés

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek áprilisban a Disney+-ra

Premierdátumot kapott a The Walking Dead egyik testvérsorozata

Fontos változás lesz az idei Survivorben

Jó hír érkezett Reviczky Gábor betegségével kapcsolatban

Hamarosan véget ér a TV2 vadonatúj realityjének 1. évada

Több év kihagyás után visszatér a Miss World Hungary a Dunára