Tavaly nyáron jött a hír, hogy újabb streaming szolgáltató érkezik Európába, így Magyarországra is, mely a SkyShowtime lesz. Februárban bejelentették, hogy a vállalat megkapta a teljes körű hatósági jóváhagyást, így az idei évben elindul Európában. Szeptemberben közölték, hogy platform a kontinens mely országaiban debütált először, valamint azt is, hogy a hazánkat is érintő térségben a következő hónapok és 2023 első negyedéve között érkeznek meg. Most pedig bejelentették, hogy 2023. februárjában érkezik Magyarországra a SkyShowtime.

hirdetés

A balkáni régió egy jelentős részében (Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Montenegró, Szerbia és Szlovénia), már minket megelőzve, december 14-én érkezik a streaming szolgáltató, míg jövő februárban a hazai indulással együtt további közép-európai országokba is debütál a platform (Albánia, a Cseh Köztársaság, Észak-Macedónia, Lengyelország, Románia és Szlovákia).

A streaming szolgáltató kínálatában a saját gyártású filmek és sorozatok mellett több, mint 10 000 óra tartalom lesz elérhető a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock katalógusából. A közép- és kelet-európai műsorkínálathoz és árazáshoz kapcsolódó információkat még december 14-e előtt, a következő hetekben ígéri a vállalat.

Itthon a Netflix, az HBO Max, a Disney+ és a SorozatWiki várakozása szerint addig elinduló RTL+ után, a Skyshowtime lehet az ötödik nagy, fizetős streaming szolgáltató.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része