Tavaly nyáron megírtuk, hogy a Netflix, az HBO Max és a Disney+ után újabb streaming szolgáltató érkezik Magyarországra. Februárban pedig bejelentették, hogy a SkyShowtime megkapta a teljes körű hatósági jóváhagyást, így az idei évben elindul Európában. Most az is kiderült, hogy melyik országban mikor debütál a szolgáltatás.

hirdetés

A platform szeptember 20-án érkezik meg a skandináv országokba: Dániába, Finnországba, Norvégiába és Svédországba, valamint még az idei utolsó negyedévben Hollandiába. A következő hónapok és 2023 első negyedéve során a streaming szolgáltatás elérhetővé válik Spanyolországban, Portugáliában, Andorrában és Közép-Kelet-Európában is.

Ez utóbbi térségben a következő országokra terjed majd ki a szolgáltatás: Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észak-Macedónia, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Magyarország, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia. Az egyes országokra vonatkozó indulási dátumokat és szolgáltatási díjakat az elkövetkezendő hónapokban jelentik majd be.

Ez azt jelenti, hogy a SkyShowtime hazánkban az idei év végén vagy 2023 első negyedévében indul majd el. A streaming szolgáltató kínálatában a saját gyártású filmek és sorozatok mellett több, mint 10 000 óra tartalom lesz elérhető a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock katalógusából.

A filmkínálatban benne lesz többek között a Top Gun: Maverick, a Jurassic World Világuralom, a Minyonok: Gru színre lép, Az Északi, az Énekelj, a Sonic, a sündisznó 2, Az elveszett város, a Dowtown Abbey: Egy új korszak, a Nem, a Belfast, a Rohammentő és A rosszfiúk. A sorozatok között pedig megtalálható lesz a Halo, a Yellowstone, a Star Trek: Strange New Worlds, a Yellowjackets, a Dexter: New Blood, a Super Pumped: The Battle for Uber, a First Lady, az American Gigolo, a The Rising, a The Fear Index, a The Midwich Cuckoos, az Esküdt ellenségek 21. évada, a Yellowstone 5. etapja, a Pitch Perfect: Bumper in Berlin, a Vampire Academy, illetve a Let the Right One In is.

Itthon a Netflix, az HBO Max és a Disney+ után ez lesz a negyedik nagy streaming szolgáltató, feltéve, ha addig nem indul el még be nem jelentett platform.

hirdetés

Új előzetest kapott a Hazatalálsz 2. évada

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozatához

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik márciusban a Netflixre

Elhunyt Kenneth Mitchell, a Star Trek: Discovery és a Jericho korábbi színésze

Nyilvánosságra hozták, hogy mikor érkezik a Trónok harca egyik új spinoffja

Népszerű gasztro-talkshow tér vissza márciustól az egyik csatornára