Február 14-én, kedden hét másik európai országgal együtt Magyarországon is elindult a SkyShowtime. Itthon a Netflix, az HBO Max, a Disney+, az Amazon Prime és az RTL+ után ez a hatodik nagy, fizetős streaming szolgáltató. A kínálatában a saját gyártású filmek és sorozatok mellett több, mint 10 000 óra tartalom elérhető a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock katalógusából. Az indulás alkalmával pedig hatalmas kedvezménnyel lehet igénybe venni a szolgáltatást.

hirdetés

A SkyShowtime havi 1999 forintba kerül, azonban a most regisztrálók életük végéig mindig az aktuális ár feléért juthatnak hozzá. Így akik az induláskor előfizetnek rá, azoknak mindössze havi 999 forintot kell fizetniük. Ezzel az összeggel pedig az Amazon Prime után a második legolcsóbb streaming szolgáltató Magyarországon. Azonban a kedvezményes előfizetéshez csak a SkyShowtime weboldalán keresztül regisztrálók juthatnak hozzá. Amennyiben applikáción keresztül fizetnénk elő, akkor nem részesülünk a havi 50%-os kedvezményben, csak teljes áron lehet igénybe venni a szolgáltatást. Az HBO Max 30%-os kedvezménye óta ez a legnagyobb akció, amit a hazánkban elindult streaming szolgáltatók kínáltak. Arról nincs információ, hogy az ajánlat meddig érvényes, az oldalon a “korlátozott ideig” szöveg olvasható.

A SkyShowtime alkalmazáson keresztül elérhető Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston és LG TV-n, valamint együttműködést kötöttek a Samsunggal is. Február 14-től az előfizetők így minden országban egyes Samsung Smart TV-ken keresztül is nézhetik a SkyShowtime-ot. Az induláskor elérhető legfontosabb filmekről és sorozatokról hamarosan egy külön cikkben írunk bővebben.

hirdetés

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira