Március közepén Kolosi Péter a SorozatWikinek adott évértékelő podcast adásában jelentette be, hogy 2024-ben, 15 év után visszatér a Kalandra Fal az RTL-re. A tartalomért felelős vezérigazgató-helyettes akkor nagyon keveset árult el a vetélkedőről, de azt elmondta, hogy a műsorvezető-párosa nem ugyanaz lesz, mint régen, így nem a Sebestyén Balázs-Vadon Jani duóból áll majd. Azóta semmilyen új információ nem derült ki a showműsorról, egészen mostanáig.

2020-ban Sebestyén Balázs és Istenes Bence az Álarcos énekes sajtóeseményén, valamint Pápai Joci és Majka a Televíziós Újságírók Díján (Fotó-összeállítás: SorozatWiki)

Az RTL stúdióműsorok közönségét szervező alvállalkozója kiszivárogtatta a produkció idei, 2. évadának műsorvezetőit – szúrta ki a Média Klub Facebook oldal. A Red Professional Group még csütörtökön egy nyilvános Facebook posztot tett közzé, melyben emberek jelentkezését várja a Kalandra Fal felvételének közönségébe (melyet a cikkünk megjelenése előtt leszedtek, de szerkesztőségünk több tagja még látott). Az írás szerint a forgatások április 15-e és 29-e között, 11 különböző napon az RTL Székházban lesznek. Ezen kívül a tévétársaság hivatalos kommunikációja előtt a vetélkedő házigazdáit is megnevezték:

hirdetés

A műsorvezetők: Sebestyén Balázs és Istenes Bence páros, illetve Majka és Pápai Jociék lesznek, közöttük lesznek felosztva az adások.”

Ez pedig azt jelenti, hogy Majka és Pápai Joci, a Zsákbamacska tavalyi, hatalmas sikert elért első évada után legközelebb a Kalandra Falt vezetik majd újra együtt, Sebestyén Balázs és Istenes Bence pedig most először lesznek együtt egy televíziós produkció műsorvezetői. Ezen kívül az X-Faktor mentori munkája mellett ez lehet a másik olyan showműsor, amiért Majka a TV2-től átigazolt az RTL-hez, illetve szerepe lehetett abban is, hogy Pápai Joci az előbbitől, szintén utóbbi tévétársasághoz ment át.

Fotó 2009-ből, a Kalandra Fal! első évadából

A Kalandra Falban – az RTL 15 évvel ezelőtti leírása alapján -, játékszernek nézik a hírességeket, és ha ügyetlenek, hamar a vízben találhatják magukat. A műsorban szereplő sztároknak, a sötétből előbukkanó, kerekeken mozgó falba vájt, különböző alakzatú lyukakat kell testtartásukkal megformázni. Ha ez nem sikerül nekik, akkor a közeledő fal betolja őket egy medencébe, és a vízbe esnek.

Frissítés: A Média Klub valószínűleg az eredeti poszt eltűnése miatt leszedte a saját posztját is, viszont közben a műsort gyártó céghez közeli forrásból, a SorozatWiki úgy tudja, hogy valóban a felsorolt személyek lesznek a Kalandra Fal műsorvezetői.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)