Tavaly novemberben jelentették be, hogy egy év kihagyás után, 2024-ben visszatér az X-Faktor, így idén ősszel ez lesz az RTL egyik legfőbb nagyszabású showműsora. Hosszú hónapokig nem érkezett semmilyen információi a műsor arcairól, csak annyit lehetett tudni, hogy ByeAlex biztosan nem lesz újra mentor, hisz már tavaly kilépett a tehetségkutatóból. Múlt héten azonban a Fókuszban leleplezték, hogy a tehetségkutató egyik idei mentora Gáspár Laci lesz.

hirdetés

Hétfő délután újabb zsűritagot jelentettek be – ezúttal az RTL.hu-n. Az X-Faktor másik mentora Majoros Péter Majka lesz. Karácsony előtt néhány nappal robbant a hír, hogy a zenész-műsorvezető 16 év után a TV2-től az RTL-hez igazol. Már akkor is sokan sejtették, hogy az utóbbi tévéadónál ez lehet majd az egyik fő feladata, de egészen mostanáig ezt biztosan nem lehetett tudni.

„Majka több mint tíz éve a hazai könnyűzenei élet egyik állócsillaga, gyakorlatilag mindent elért és mindent tud erről a szakmáról. Olyan szakmai tapasztalata van, amiért üzembiztosan érdemes lesz jelentkezni az X-Faktorba, hiszen ő lesz az egyik mentor, akivel majd együtt lehet dolgozni”

– mondta az RTL bejelentő videójában Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere.

A közeljövőben az eddig be nem jelentett két zsűritag személyét is leleplezi az RTL. Egyelőre csak azt tudni róluk, hogy biztosan nem Herczeg Erika és Puskás-Dallos Péter lesznek, ugyanis a Gáspár Lacis bejelentéskor a Fókuszban elmondták, hogy a korábbi mentorcsapatból kizárólag az utóbbi zenész tér vissza a nagyszabású showműsorba.

hirdetés

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon