Az X-Faktor 11. évada tavaly ősszel volt látható az RTL-en. A szezon közben a műsor senior kreatív producere a SorozatWiki Podcastnak bejelentette, hogy az X-Faktor 12. évada 2023-ban lesz látható a csatornán. Pénteken azonban az RTL hivatalosan is nyilvánosságra hozta, hogy az X-Faktor idén szünetre vonul, helyette egy másik népszerű tehetségkutató, a The Voice kerül adásba az RTL-en. Azt nem lehet tudni, hogy mikor tér majd vissza a showműsor, az azonban már biztos, hogy az egyik mentor nem fog zsűrizni a jövőben.

hirdetés

ByeAlex egy Facebook posztban jelentette be, hogy úgy érzi 6 évad után elfáradt, ezért elköszön a tehetségkutatótól. Az énekes a hazai X-Faktor legsikeresebb mentorának számít, ugyanis zsinórban négyszer az ő mentoráltja nyerte meg a versenyt, a 2019-es évre pedig őt választották meg a legjobb zsűritagnak a Televíziós Újságírók Díján.

“Nem véletlenül volt már a mondandóm tavaly a műsor végén is tulajdonképen egy búcsú, hiszen én már év végén is jeleztem a csatorna felé, hogy elfáradtam. (…) Úgy éreztem, hogy nincs bennem több, pihennem kell a műsortól, el kell tőle köszönnöm, mert ugyan nem lustálkodtam a hat év alatt sem, mégis a 2020-as évem volt a legtermékenyebb zeneileg, pont az, amikor nem volt X-Faktor a covidhelyzet miatt. Ezt észre kell vennem. Az RTL biztosan sikerre viszi majd az új műsort is és a Faktornak is jót tesz majd egy kis pihenő”

– írta az énekes.

hirdetés

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek áprilisban a Disney+-ra

Fontos változás lesz az idei Survivorben

Jó hír érkezett Reviczky Gábor betegségével kapcsolatban

Hamarosan véget ér a TV2 vadonatúj realityjének 1. évada

Több év kihagyás után visszatér a Miss World Hungary a Dunára

Berendelték a 20. évadát az egyik népszerű amerikai sorozatnak