A Barátok közt 23 év után, tavaly nyáron ért véget az RTL Klubon. Az utolsó évek egyik fontos karaktere Berényi Timi, Berényi Miklós lánya volt, akit Pásztor Virág alakított. Azt már régóta tudni, hogy az RTL egyik új magyar sorozatának az említett színésznő lesz az egyik főszereplője, októberben pedig kiderült, hogy ez a Ki vagy te című széria lesz, mely a médiavállat vadonatúj fizetős streaming platformjára érkezik. A fiataloknak szóló produkció első epizódja a héten, az RTL+ indulásakor elérhető is lett, melyből egy eddig be nem jelentette érdekességet szúrtunk ki.

Pásztor Virág, a Ki vagy te sorozatban

A Ki vagy te első epizódjának végén a Pásztor Virág által játszott karakter Berényi Timiként mutatkozik be – vette észre a SorozatWiki. A történt szerint a fiatal lány ráadásul Budapestről érkezett és eddig divattervező volt, valamint a többi elhangzott életrajzi adat is megegyezik a színésznő Barátok köztbeli szerepével. Rákérdeztünk a médiavállalatnál és oldalunknak az RTL is megerősítette, hogy a Ki vagy te, a Barátok közt univerzumában játszódik és az előbbi sorozatban látható Berényi Timi ugyanaz a személy, aki a legendás napi sorozatban is látható volt. Ezen kívül további azonosság, hogy mindkét sorozatot az Ufa Magyarország gyártja. Így a Mátyás király tér lakóit bemutató széria nézőinek, ebbe a produkcióba is érdemes lehet belenézni.

hirdetés

Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy a Ki vagy te minden szempontból egy más jellegű és típusú széria. Hetente nagyjából 25 perces epizódokkal jelentkezik és véges történetű, tehát 20 rész után befejeződik a produkció. Nem egy általános, szórakoztató jellegű telenovella, hanem egy feszültségkeltő krimi, mely a mai fiatalok problémáival és álmaival foglalkozik. A története egy fiatal csapatról és enigmatikus mesterük útkereséséről szól, amit egyikük tragikus halála tör meg. Az igazsággal pedig csak Timi hajlandó szembenézni.

Pásztor Virág mellett a sorozat másik főszereplője az egyik legnépszerűbb magyar színész, Lengyel Tamás. A Ki vagy te első epizódja már megtekinthető az RTL+-on, tévében pedig november 26-án, szombaton 21:15-kor, A mi kis falunk után lesz látható az RTL-en. A további epizódok azonban kizárólag a vadonatúj, RTL+ streaming oldalon lesznek elérhetőek. A Ki vagy te előzetese ebben a cikkünkben nézhető meg.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor