Minden várakozásnál előbb, előzetes bejelentés nélkül tegnap debütált az RTL vadonatúj magyarországi fizetős streaming platformja. Az RTL+ számos új magyar produkcióval indult, melyek között 3 ide készült magyar sorozat is van. Eddig azt lehetett tudni, hogy ezeket a szériákat csak online, az előfizetők láthatják, de most a SorozatWiki észrevette, hogy promóciós célból, kizárólag a 3 új hazai sorozat első epizódját tévében is leadják. Ezért jövő hétvégén komoly műsorváltozások lesznek az RTL-en.

Lengyel Tamás A Nagy Fehér Főnök és a Ki vagy te egyik főszereplője

November 26-án, jövő szombaton A mi kis falunk évadpremierje után, 21:15-kor debütál a Ki vagy te első epizódja. A Pásztor Virág (Barátok közt, Hotel Margaret) és Lengyel Tamás (A mi kis falunk, Válótársak) főszereplésével érkező, szókimondó, kifejezetten fiataloknak szóló sorozat nyitó epizódja 25 perces. A változás miatt a korábban bejelentett A séf meg a többiek maraton 21:00 helyett, csak 21:50-kor kezdődik majd.

hirdetés

27-én, jövő vasárnap A Séf meg a többiek tripla részes visszatérő részei után, 21 órakor érkezik A Király legelső epizódja. A Zámbó Jimmy életét bemutató, nagyszabású minisorozatban a zenész fiatalkori megformálója Olasz Renátó (Aranyélet) lesz, a halála előtti időszakban pedig Nagy Ervin (Válótársak, A Tanár) formálja majd meg. A produkció nyitánya nettó (reklámok nélkül számított) adásideje közel 1 órás lesz. Közvetlenül utána, 22:15-kor A Nagy Fehér Főnök első része is látható lesz az RTL-en. A Lengyel Tamás főszereplésével érkező produkció kisvárosi történeteket elevenít majd meg és aktuális társadalmi kérdéseket boncolgat, illetve polgárpukkasztó témákkal is fog foglalkozni. A műsorváltozás miatt a Bolondok aranya című esti film elmarad.

Olasz Renátó Zámbó Jimmyként A király című sorozatban

Ezen magyar sorozatokról szóló kommunikáció eddig az RTL részéről az volt, hogy exkluzív RTL+ tartalmak lesznek. Így miután az oldalunk kiszúrta a műsorváltozásokat azt feltételeztük, hogy a három felsorolt produkcióból csak az első részek érkeznek most a médiavállalat főcsatornájára, méghozzá promóciós célból.

A SorozatWiki kérdésére az RTL marketing és kommunikációs igazgatósága megerősítette, hogy A Király, A Nagy Fehér Főnök és a Ki vagy te sorozatok az RTL+ exkluzív tartalmai, lineáris csatornájukon, az RTL-en csak az első epizódok kerülnek bemutatásra. Ezen kívül hozzátették, hogy a sorozatok további epizódjait a nézők az RTL+-on, az RTL új előfizetéses streaming szolgáltatásának felületén követhetik nyomon egy hónapig ingyenesen.

hirdetés

Két díjat is nyert a Tündérkert az egyik magyar fesztiválon

Még idén elindul hazánk legújabb streaming szolgáltatója

Ezek voltak a hét legnagyobb streaming premierjei

Műsorváltozás: Mégsem megy majd egymás ellen a régi és az új Drága örökösök sorozat

Látványos, hosszabb előzetes érkezett az ősszel bemutatkozó S.E.R.E.G című sorozatból

Hamarosan az RTL-en is látható lesz a Cobra 11 utolsó évada