A mi kis falunk 6. évada június közepén ért véget az RTL-en. Szeptemberben Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese és programigazgatója egy esemény keretein belül elárulta, hogy a sorozat 7. etapja még idén elindul. A falus széria – az első két, rövid etapot leszámítva – 2018 óta mindig ősz elején jelentkezik új évaddal, azonban idén ez nem így történt. Eddig nem volt információ arról, hogy pontosan mikor érkezik a legújabb szezon, de most már ezt is tudni lehet.

hirdetés

Az RTL nyilvánosságra hozta, hogy A mi kis falunk 7. évada november 26-án indul az RTL-en, így bejöttek a SorozatWiki számításai. Az új epizódok szombat esténként 20 órától lesznek láthatóak a csatornán. A tévétársaság közleményéből kiderült, hogy az első epizódban Szifon és Baki elhatározzák, hogy csocsóasztalt szereznek a kocsmába, a Polgármester hátfájdalmai pedig egyre elviselhetetlenebbé válnak.

A friss etapban Laci és Saci kapcsolata ismét tartogat izgalmas meglepetéseket, Kati diétára fogja a Polgármestert és egy titokzatos személy érkezik a faluba, aki több férfit is boldoggá tesz majd. Laci egy szerelmes levelet talál az utcán, amiről azonnal megindulnak a találgatások és végre az is kiderül, hogyan zajlanak a karácsonyi ünnepek Pajkaszegen, ahova Gyuri is visszatér, természetesen Erikával, aki azonnal beleveti magát az ünnepi készülődésbe. Korábban ugyanis bejelentették, hogy idén egy karácsonyi különkiadással is jelentkezik a sorozat.

hirdetés

A Barátok közt korábbi szépsége a Pokoli rokonok egyik főszereplője lesz

Bejelentették, hogy melyik testvérről fog szólni a Bridgerton család új évada

Hatalmas kedvezménnyel vehető igénybe a SkyShowtime reklámmentes csomagja

Megjelent az Emily Párizsban 4. évadának első előzetese

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 7. epizódjának előzetese

Elhunyt Csányi János, a Szomszédok sztárja