Májust követően most bemutatjuk milyen újdonságok érkeznek a nyár első hónapja során az HBO Maxra. Júniusban 8 új széria vagy friss évad, valamint további 5 dokumentumfilm-sorozat és 3 reality kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. Az igazán színes újdonságok által többek közt olyan témákba nyerhetünk bepillantást, mint a festészet, a hírnév, a politika, a táplálkozás és a harcművészet.

És egyszer csak…

A nyár első hónapja rögtön 3 újdonsággal indult az HBO Maxon. Június 1-jén dupla epizóddal debütált a streaming szolgáltatón a Mayans M.C. 5., egyben utolsó évada. Az új etapban EZ háborúba vezeti a klubot, ugyanis ő és sok más tag is úgy véli, hogy újra be kell szállniuk a drogkereskedelembe. A 7 részes befejező szezon május 24-én indult az amerikai FX-en. Szintén ezen a napon érkezett a streaming szolgáltatóra a Meztelen. Hangos. Büszke (Naked. Loud. Proud) című lengyel dokumentumfilm-sorozat 1. szezonja. Az 5 epizódból álló produkcióban bemutatkoznak a lengyel burleszk szcéna drag queen-jei, aktivistái és segítőik, akik az egyenlőség és az elfogadás érdekében dolgoznak.

hirdetés

Ugyanekkor került be a kínálatba a Stanley Tucci főszereplésével készült Szerencse (La Fortuna) 6 részes 1. évada is. Álex Ventura, a zöldfülű diplomata egy emberpróbáló küldetésbe csöppen: vissza kell szereznie egy víz alatti kincset a kalandor Frank Wildtól. A széria 2021 szeptemberében mutatkozott be a Movistar+-on. 3-án debütált a Festés Johnnal (Painting with John) 6 epizódos 3. etapja. A reality minden egyes részében John Lurie tovább fejleszti bonyolult akvarell technikáit, miközben az élet kisebb-nagyobb leckéin tűnődik.

Június 5-én debütál az HBO Max vadonatúj saját gyártású sorozata, Az Idol (The Idol). A Lilly Rose-Depp és Abel “The Weeknd” Tesfaye főszereplésével készült szériában Jocelyn legutóbbi turnéja kisiklott az idegösszeroppanása miatt, ám eltökélte, hogy elfoglalja az őt megillető helyet Amerika leghíresebb és legszexibb popsztárjaként. Jocelynban egy Tedros nevű, sötét múltú klubtulajdonos ébreszti fel újra a szenvedélyt. A 6 részből álló Az idol az Eufória készítőjének, Sam Levinsonnak a legújabb alkotása.

7-én válik elérhetővé az Eric André Show. A híres komikus a saját szkeccs-vígjátéksorozatában egy bizarr környezetben próbál talkshow-t vezetni, ahol néha ő a csínytevések elkövetője, néha pedig az áldozata. 8-án érkezik a platformra egy Donald Trumpról szóló dokumentumfilm-sorozat, a Trump: Példátlanul (Trump: Unprecedented). A 3 epizódos produkció exkluzív betekintést nyújt Donald Trump és az elnöki család életének eseményeibe, miközben a 2020-as újraválasztási kampányra készülnek. A kulisszák mögötti felvételek, köztük Trump elnökként adott utolsó interjúja is látható a szériában, amely 2022 júliusában debütált a Discovery+-on.

Június 9-től lesz megtekinthető az HBO Max első finn dokumentumfilm-sorozata, A kormányzó ötös (First Five). A 3 részes széria középpontjában Sanna Marin, volt finn miniszterelnök áll, aki mindössze 34 évesen lépett hivatalba, és négy másik nővel alkotta meg a kabinetet. 11-én jön a streaming szolgáltatóra a Bob Odenkirk legújabb produkciója, a Lucky Hank. A 8 epizódból álló dramedy egy kiégett tanár életét mutatja be. Úgy érzi, hogy csapdába esett egy rosszul finanszírozott pennsylvaniai felsőoktatási intézményben, beleértve a feleségéhez, Lilyhez és a tanszék oktatóihoz fűződő ellentmondásos kapcsolatait. A sorozat március 19-én indult az amerikai AMC-n.

15-én három friss produkció érkezik az HBO Maxra. Ezen a napon kerül be a kínálatba a Hogyan robbantsunk ki egy szexbotrányt (How to Create a Sex Scandal). A 3 részes dokumentumfilm-sorozat egy ellentmondásokkal tűzdelt pedofil bűnügyről szól, amely egy kelet-texasi kisváros swingerklubjából indult ki. A produkciót március 23-án mutatták be az amerikai HBO Maxon. Szintén ekkor válik elérhetővé egy újabb dokumentumfilm-sorozat, a SmartLess: Úton (Smartless: On the Road). A 6 epizódos széria exkluzív bepillantást enged Will Arnett, Jason Bateman és Sean Hayes teltházas SmartLess: Úton című élő podcast-turné kulisszái mögé. A széria május végé debütált az amerikai HBO Maxon.

Június 15-től lesz megtekinthető a Mit eszünk? Zooey Deschanellel (What Am I Eating? with Zooey Deschanel) című gasztroreality 6 részből álló 1. etapja is. A színésznő megoldást próbál adni a mindennapi étkezési dilemmáinkra, és felfedi az élelmiszerek mögött rejlő megdöbbentő igazságokat. A reality május végén indult az amerikai HBO Maxon.

18-án kerül be a kínálatba egy új krimisorozat, a Vádlott (Accused). A 15 epizódos antológiai széria korunk olyan releváns kérdéseit vizsgálja, mint a faj, az osztály, a nemi identitás, a mentális egészség és a választás joga, mindezt rendkívüli körülmények közé került hétköznapi emberek szemszögéből. A produkció januárban indult a Foxon. 22-én lesz premierje a Szex és New York spinoff sorozata, az És egyszer csak… (And Just Like That) 2. szezonjának. A 11 részes új etap cselekményéről egyelőre nincs sok információ, azt azonban már tudni lehet, hogy Carrie és Aidan újraéleszti korábbi románcát. Az eredeti széria egyik főszereplője, Kim Cattrall pedig visszatér Samantha Jones-ként.

Június 22-én jön a platformra a Downey álomautói (Downey’s Dream Cars) is, amelyben Robert Downey Jr. és csapata vállalkozik arra, hogy kultikus autótípusokat alakítanak át energiatakarékos, zöld autókká. 29-én érkezik az HBO Maxra a Harcos (Warrior) 3. évada. A Bruce Lee írásai alapján készült széria 10 epizódból álló folytatásában a hatóságok új törvényeket vezetnek be a kínai közösség ellen, ezért a főhősök kétségbeesetten alternatív utakat keresnek. Kockázatot vállalnak és szövetségeket kötnek, amelyek arra kényszerítik őket, hogy kellemetlen igazságokkal szembesüljenek.

A Netflix júniusi sorozatpremierjeiről itt, filmes újdonságairól pedig itt írtunk korábban. A Disney+ friss produkcióit itt, míg a SkyShowtime-ra érkező legnagyobb filmeket és szériákat itt mutattuk be.

hirdetés

37. heti nézettség - Az X-Faktor 2. válogatója lett az idei év 5. legnézettebb műsora

Ezek lesznek a Disney+ legnagyobb őszi premierjei

A napokban két fontosabb hazai szórakoztató műsor is véget ér

Műsorváltozás vasárnap a TV2-n: új időpontba kerül a Megasztár első válogatója

3 friss évad és egy új sorozat is érkezik a Network4 csatornáira szeptember végén

Mozifilmek, új sorozatok és folytatások: 21 produkciót jelentett be a SkyShowtime