Júniusban az előző hónaphoz hasonlóan 9 vadonatúj film érkezik a Netflix kínálatába, ráadásul mindegyik a streaming szolgáltató saját gyártása. A nyár első hónapja során több népszerű film folytatása is elérhetővé válik, valamint olyan témákba nyerhetünk betekintést, mint a zene, a gyereknevelés és a kapcsolatok. Júniustól többek közt dán, török, spanyol, brazil és dél-afrikai filmek közül is válogathatunk majd.

Tyler Rake: A kimenekítés 2.

Június 1-jén kerül be a kínálatba egy dán filmdráma, az Egy gyönyörű élet (A Beautiful Life). Amikor egy zenei producer felfedezi egy fiatal halász rejtett tehetségét, a halásznak el kell döntenie, hogy vállalja-e a sztársággal és az új szerelemmel járó megpróbáltatásokat. 2-án érkezik a Netflixre az Egy felejthetetlen találkozás (Missed Connections) című Fülöp-szigeteki romantikus vígjáték. A történet szerint egy menthetetlenül romantikus nő egy alkalmazás segítségével próbálja megtalálni a férfit, akivel épp csak találkozott. De vajon tényleg ő az, akit keres?

hirdetés

Szintén 2-án debütál a 2020-ban megjelent brazil romantikus film folytatása, a Szerelem inkognitóban 2 (Rich in Love 2 / Ricos de Amor 2). Amikor Paula elhagyja Rio de Janierót, hogy önkéntes orvosként tovább dolgozzon Amazóniában, Teto tervet rögtönöz a követésére, és elszabadul a káosz. 9-től lesz megtekinthető a streaming szolgáltatón A nyűgös baba (The Wonder Weeks / Oei, ik groei!). A holland drámában három modern pár igyekszik egyensúlyt találni a teljes embert kívánó munkahely, a romantika és a szülői lét kiszámíthatatlan kihívásai közt.

Június 9-én jön a Netflixre A saját utadon (You Do You / Merve Kült) című török romantikus vígjáték is. Merve a bohémélet szerelmese, de érzelmei nem leltek viszonzásra. Amikor ki akarják lakoltatni, új munkát talál, ahol szövevényes kapcsolatba kerül főnökével. 16-án lesz a premierje a Chris Hemsworth főszereplésével készült Tyler Rake: A kimenekítés 2. részének (Extraction 2). A profi kommandós Tyler Rake-t 9 hónapon át halottnak hitték, ám visszatér egy újabb veszélyes küldetésre. Megbízást kap, hogy szabadítsa ki a börtönből egy könyörtelen gengszter családját, akiket fogva tartanak.

23-án válik elérhetővé egy dél-afrikai akciófilm, az iNumber Number: Johannesburg aranya (iNumber Number: Jozi Gold). Amikor egy beépített rendőrt egy történelmi aranyrablás ügyének kinyomozásával bíznak meg, választania kell a lelkiismerete és a törvény között. Ugyanezen a napon kerül be a streaming szolgáltató kínálatába a Telitalálat (The Perfect Find). A romantikus vígjátékban egy divatszerkesztő nagy visszatérése nehézségekbe ütközik, amikor megtudja, hogy a bájos fiatalember, akivel egy buliban csókolózott, az új munkatársa, és egyben a főnöke fia.

Szintén 23-án debütál a 2022-es Az ablakomon át folytatása, Az ablakomon át: A tengeren túl (Through My Window: Across the Sea / A través del mar). A spanyol romantikus film története szerint Raquel és Ares egy egymástól távol töltött év után újra találkoznak egy fülledt tengerparti vakáció alkalmával. De a szerelmük vajon túléli az új flörtöket és titkokat?

A Netflix júniusi sorozatpremierjeiről itt írtunk korábban. A Disney+ friss produkcióit itt, míg a SkyShowtime-ra érkező legnagyobb filmeket és szériákat itt mutattuk be.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát