A SkyShowtime-on júniusban számos premierrel élvezhetjük a nyári napok beköszöntét. Májushoz hasonlóan most is a 7 legfontosabb produkciót mutatjuk be, amely a következő hónaptól megtekinthető lesz a streaming szolgáltatón. Többek közt korábbi HBO Maxon elérhető sorozatok, sztárok főszereplésével készült filmek és egy friss Star Trek évad is felkerül az online videótárra.

Beugró a Paradicsomba

Június 2-án dupla epizóddal indul a SkyShowtime-on egy korábban az HBO Maxon elérhető széria, a Success (Uspjeh). A 8 részes horvát drámasorozat 1. szezonjának többi epizódja hetente válik majd elérhetővé. Ahogy a főhősök egy végzetes éjszakán elkövetett tetteik következményei kezdenek beszivárogni életük minden területére, ezek a különböző hátterű, hétköznapi emberek úgy döntenek, hogy felveszik a kesztyűt, amit a sors dobott nekik.

hirdetés

8 hónappal a magyar mozis premiert követően, 6-án válik elérhetővé a platformon George Clooney és Julia Roberts legújabb, hatodik közös alkotása, a Beugró a Paradicsomba (Ticket to Paradise). A két színész a filmben egy elvált párt alakít, Davidet és Georgiát, akik közös erővel próbálják megakadályozni, hogy fülig szerelmes lányuk ugyanazt a hibát kövesse el, amit egykoron ők. A romantikus vígjátékban szerepel még Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier és Lucas Bravo is.

Június 9-én dupla epizóddal debütál a streaming szolgáltatón egy román sorozat, a Ruxx 1. évada. Az eredetileg az HBO Maxra készült, 8 epizódból álló alkotás hetente jelentkezik majd új résszel. A modern kapcsolati dráma egy olyan ország fiatal generációjáról szól, amely megrekedt a múlt és a jövő között. A középpontban a román fővárosban ígéretes karriert befutó Rux áll, aki a főnöke feleségének dolgozik annak választási kampányában, ami által a nő Bukarest polgármestere lehet.

14-én kerül be a SkyShowtime kínálatába a 2021-es Gyilkos Halloween című film folytatása, A Halloween véget ér (Halloween Ends). A Jamie Lee Curtis főszereplésével készült slasher horrorfilm négy évvel a korábbi produkció eseményei után játszódik. Laurie az unokájával él, és az emlékiratainak befejezésén dolgozik. Michael Myerst azóta senki sem látta. Laurie, miután évtizedekig hagyta, hogy Michael szelleme irányítsa a valóságát, úgy dönt, hogy felszabadítja magát a félelem és a harag szorításából. Ám amikor Corey Cunninghamet megvádolják egy kisfiú meggyilkolásával, akire vigyázott, Laurie arra kényszerül, hogy újra szembenézzen a kontrollálhatatlan gonosszal.

Június 19-én tripla résszel indul a Warszawianka című lengyel drámasorozat 1. etapja. Az HBO Maxtól megvásárolt széria új epizódjai hetente kerülnek fel a streaming szolgáltatóra. A 11 részből álló történet középpontjában a 40 éves playboy, Franek Czułkowski áll, aki folyton bulizik, menthetetlenül nőcsábász és mindenkivel jóban van. A vidám külső mögött azonban egy gyötrődő, önmagát utáló ember lakozik. A férfi ugyanis egy tehetséges író, aki megtapasztalta a sikert és a kudarcot, azonban csapdába esett személyes küzdelmei és a társadalmi elvárások között.

Szintén 19-én, 7 hónappal a magyar mozis megjelenést követően jön a SkyShowtime-ra a Mrs. Harris Párizsba megy (Mrs. Harris Goes to Paris) című filmdráma. A Dior divatházzal együttműködésben készült produkció egy özvegy takarítónő történetét meséli el az 1950-es évek Londonjában. A nő beleszeret egy Dior ruhába, és úgy dönt, hogy megszerzi magának. Miután rengeteget dolgozik, éhezik és szerencsejátékra adja a fejét, hogy összegyűjtse a pénzt álmai ruhájára, Harris asszony egy párizsi kalandra indul, amely nemcsak az öltözködését, de az egész Dior divatház jövőjét is megváltoztatja.

Pontos dátumot egyelőre nem lehet tudni, de júniusban érkezik a streaming szolgáltatóra a Star Trek: Strange New Worlds 10 részes 2. évada is. A sorozat azokat az éveket mutatja be, amikor Christopher Pike kapitány kormányozta a U.S.S. Enterprise űrhajót. Pike kapitány, Spock tudományos tiszt és az első tiszt kalandjait követi nyomon még azt megelőzően, hogy Kirk kapitány a U.S.S. Enterprise fedélzetére lépett, hogy új világokat fedezzenek fel szerte a galaxisban.

A Disney+ júniusi újdonságait itt ismertettük. Hamarosan bemutatjuk a Netflix és az HBO Max következő havi premierjeit is.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban