A Disney+ májusi premierjei után most bemutatjuk, hogy milyen produkciók érkeznek a nyár első hónapja során a streaming szolgáltatóra. Júniusban az előző hónaphoz hasonlóan 9 alkotás válik elérhetővé, messze kevesebb mint az HBO Max-on vagy a Netflixen. A meleg nyári napokon többek közt olyan produkciókkal kapcsolódhatunk ki, mint az Avatar folytatása, egy vadonatúj Marvel-széria és egy 26 évvel ezelőtti film feltámasztása.

Avatar: A víz útja

Június 7-én válik elérhetővé a nagysikerű Avatar folytatása, az Avatar: A víz útja (Avatar: The Way of Water). A produkció tíz évvel az előző rész után játszódik, amikor a Sully család békésen éli mindennapjait. Az idilli hétköznapoknak azonban hamar vége szakad egy régi-új ellenség felbukkanásával, aki az életükre tör. Jake végül úgy dönt, hatalmas áldozatot hoz és családjával együtt saját biztonságuk érdekében olyan utazásra indulnak, ahol nem csak egymással, de az életben maradásért is meg kell küzdeniük. A tavaly megjelent az Avatar: A víz útja minden idők harmadik legnagyobb bevételű filmje lett.

hirdetés

Szintén ezen a napon érkezik a streaming szolgáltatóra a Saint X című pszichológiai drámasorozat 1. évada. A több idősíkon játszódó széria egy fiatal nő idilli karibi nyaralás alatt bekövetkezett rejtélyes halálát mutatja be, valamint a trauma tovagyűrűző hatását, ugyanis az áldozat húga belevág egy veszélyes vállalkozásba, hogy felkutassa az igazságot. Az Alexis Schaitkin azonos című regénye alapján készült 8 részes produkció április végén debütált az amerikai Hulun.

Június 9-én debütál az Eva Longoria által rendezett Flamin’ Hot: Egy pikáns sikertörténet (Flamin’ Hot) című film. A dramedy Richard Montañez, a Frito Lay takarítójának igaz történetét mutatja be. A férfi a mexikói-amerikai örökségét és neveltetését felhasználva az ikonikus Flamin’ Hot Cheetost olyan snackké változtatta, amely felforgatta az élelmiszeripart és globális popkulturális jelenséggé vált.

14-én kerül be a Disney+ kínálatába az 1997-es Alul semmi (The Full Monty) film folytatásaként szolgáló azonos című minisorozat. A széria 25 évvel az eredeti produkció után játszódik, és ugyanazokat a testvéreket követi, akik a posztindusztriális Sheffield városában, valamint a társadalom széteső egészségügyi, oktatási és foglalkoztatási szektorában kalandoznak. A 8 epizódból álló dramedy bemutatja a banda történetét, és rávilágít arra is, hogy a főszereplők vicces világa hogyan változott az eltelt évtizedek alatt.

Június 16-án lesz a premierje a Marvel Comics egykori elnökéről és képregényalkotóról, Stan Lee-ről szóló dokumentumfilmnek. 21-én indul a legújabb Marvel sorozat, a Titkos invázió (Secret Invasion). A 6 részes 1. szezon minden héten új epizóddal jelenkezik majd. Nick Fury értesül róla, hogy alakváltó skrullok egy csapata titkos földi inváziót tervez. Fury összeáll szövetségeseivel, Everett Ross-szal, Maria Hill-lel és a skrull Talosszal – aki a Földön kezdett új életet –, és versenyt futnak az idővel, hogy megakadályozzák az inváziót és megmentsék az emberiséget. A széria főszerepeiben Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Don Cheadle, Martin Freeman és a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke lesz látható.

23-án debütál egy zenés vígjáték, A világ legjobbja (World’s Best). A film Raj Patelt követi nyomon, aki szakértője a matematikának, de titokban megszállottja néhai apja álmának, hogy rapzenész legyen. Amikor azonban megpróbálja több célját is elérni, majdnem mindent elveszít. 28-tól lesz megtekinthető a The Secret Chef főzőműsor. Tíz séf névtelenül értékeli a különböző ételeket egy sor vakkóstoláson keresztül. A résztvevők személyazonossága rejtve marad, ám az nem, hogy milyen ételt főztek.

Június 28-tól lesz elérhető egy fiktív történelmi dráma széria, a Szép remények (Great Expectations). A Charles Dickens regénye alapján készült 6 epizódos minisorozat az árva Pipet követi nyomon, aki gyermekkorát kovács tanoncként töltötte. A lány egy ismeretlen jótevőtől váratlanul pénzesőhöz jut, amely lehetővé teszi számára, hogy Londonba utazzon és belépjen az előkelő társaságba. A produkciónak márciusban volt a premierje a BBC One-on.

Hamarosan bemutatjuk a Netflix júniusban debütáló új szériáit és filmjeit, valamint a SkyShowtime és az HBO Max következő havi újdonságait is.

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re