2016 nyarán írtuk meg, hogy nem folytatja az RTL Magyarország A Grace klinika, a Gossip Girl – A pletykafészek és a Vámpírnaplók című sorozatokat. Még ennek az évnek a végén derült ki, hogy a kórházas széria a TV2 Csoporthoz tartozó Prime-on lesz látható új részekkel, 2017 tavaszán pedig arról érkezett hír, hogy a vámpíros produkció is folytatódik itthon, a Viacom által üzemeltetett RTL Spike-on. A Vámpírnaplók hatodik évadának premierje 2017 júniusában volt.

A hatodik évad fináléja novemberben került képernyőre, azóta nem láthattak a rajongók új részt a sorozatból. Számukra van most jó hírünk, ugyanis tíz hónap szünet után Magyarországon még nem vetített epizódokkal folytatódik a Vámpírnaplók. A széria hetedik etapja szeptember 5-én, 21 órakor debütál az RTL Spike-on. A folytatásra sem kell sokat várni, ugyanis minden hétköznap este ugyanebben az időben kerülnek adásba a friss részek.

A Vámpírnaplók 22 epizódos, hetedik évada 2015 és 2016 között volt látható az Egyesült Államokban. Ez után már csak egy, a 16 részes befejező, nyolcadik szezon van hátra a magyar sugárzásban.

hirdetés
hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)