Az év végén a TV2 és az RTL programigazgatóival készítettünk interjút. Elsőként Ökrös Gergővel, a TV2 programigazgatójával és Fischer Gáborral, a TV2 Csoport kábelcsatorna programigazgatójával értékeltük az évet. A beszélgetés során a két szakember elemezte a tavaszi és az őszi műsorokat, megvizsgáltuk mely produkciók voltak sikeresek és mik azok, amik nem teljesítettek jól. Végigvettük a hatalmas, új kábelportfólió előkészítését, létrehozását és a kezdeti eredményeit. Elmondták, miért helyezték át a Jóban Rosszbant a SuperTV2-re és mi várható 2017-ben. Ökrös Gergely mesélt néhány részletet a TV2 legújabb főzős és békülős műsoráról, valamint elmondta, hogy készülnek-e új magyar sorozattal. Fischer Gábor elárulta, hogy milyen új szériákat vettek meg a TV2-re, a Prime-ra és a Humor+ csatornára, valamint bejelentette, hogy több olyan sorozatot is ők folytatnak, amik korábban az RTL Klubon voltak láthatóak.

Mindkettőtöket februárban neveztek ki programigazgatónak. Miként osztjátok meg az ezzel járó feladatokat?
Fischer Gábor: Hozzám tartozik a program akvizíció, tehát én felelek a vásárolt tartalmak, sorozatok, filmek beszerzéséért a TV2 Csoport összes, immár 11 csatornája esetében, valamint a kábelcsatornák műsorstruktúrájáért.

hirdetés

Ökrös Gergely: Hozzám pedig a TV2 Csoport saját gyártású műsorai tartoznak, így a formátumok kutatása, kiválasztása, akvizíciója és természetesen a produkciók megvalósítása is. Ezen kívül pedig a TV2 műsorrendjéért is én felelek.

Nem sokkal a kinevezés után elkezdtétek megtervezni az új kábelcsatornákat. Miként zajlottak az előkészületek?
F.G: A fragmentáció egyre jobban áthatja a televíziók életét, így manapság már nem lehet egy csatornával nagy nézettséget elérni. Ahhoz, hogy kiszolgáljuk a kereskedelmi igényeket, a kábelszolgáltatók előfizetőit, egy átfogó és széles nézői igényeket kielégítő kábelportfólióval kell rendelkeznünk. Ezen a területen a TV2-nek voltak lemaradásai, ezért az új tulajdonos és a menedzsment a kábelcsatornák indítása mellett döntött.

Az új adók piacra lépését nagyon részletes kutatás előzte meg. Megnéztük azt, hogy hol vannak olyan piaci szegmensek, ahol szignifikáns nézettséget lehet elérni. Olyan portfóliót szerettünk volna létrehozni, amely minden kereskedelmileg fontos célcsoportot megszólít, lefedi a nőket, a férfiakat, a fiatalokat és az időseket is. Így jött létre az egy főcsatornából – a TV2-ből – és tíz kábelcsatornából álló portfólió. Ezekből három tévéadót újrapozícionáltunk, a SuperTV2-t egy nagycsatorna programkínálatával vérteztük fel, a PRO4-et filmcsatornává alakítottuk, így született meg a Mozi+, a FEM3-ból pedig prémium szórakoztató csatorna lett, Prime néven. Ezen kívül létrehoztunk hét tematikus adót: telenovella, zene, életmód, mese, gasztro, humor és egy férfias tartalmakat kínáló csatornánk alkotják a portfóliót.

Célunk, hogy csatornáinkra kellő erőt és energiát fordítva, a piac meghatározó szereplőivé váljanak. Dedikáltan vásárolunk tartalmakat az adókra és saját gyártású műsorokat készítünk szinte mindegyikre. Az idei célkitűzésünk az volt, hogy az új csatornák elinduljanak, a kábelszolgáltatókkal pedig folyamatosan zajlanak a tárgyalások, amelyeknek köszönhetően lefedettségük jövőre jelentősen megnő. Bízom benne, hogy egy év múlva arról fogunk beszélgetni, hogy szegmensükben komoly piaci részesedést tudhatnak magukénak ezek az új csatornák. (a TV2 Csoport erről szóló közleménye itt olvasható)

Ö.G: Az új csatornák indítása a saját gyártás tekintetében is óriási élmény volt. Korábban a TV2 mellett három kábelcsatornánk volt, ezek tematikája határozta meg, hogy milyen típusú műsorokat lehet készíteni. A mostani csatornacsaládban számos műfaj jelenik meg, egyre sokszínűbb programigénnyel, sőt, ott a SuperTV2 is, amely mára egy második nagycsatornává nőtte ki magát. Így most már olyan műfajokat is meg lehet valósítani, amiről régóta álmodunk, de nem illeszkednek egy általános nagycsatorna programkínálatába. Ilyen például a Hajós András féle Dalfutár, amely a SuperTV2-n tökéletesen működik. A gasztro vonalon is egyre több saját gyártású műsort készítünk, jelenleg is fut a Kézzel írott receptek, de előkészület alatt áll a Hentesek című produkció is, amit régóta szerettünk volna megvalósítani. Ugyanerre jó példa a Kapsz egy fülest, amely a Humor+-on idén debütált, pedig a pilotját már két-három éve leforgattuk. A sok kábeladónak köszönhetően, többfajta célközönségnek, különböző műfajban lehet műsorokat készíteni.

Márciusban volt a Televíziós Újságírók Díja, melyen három díjat is nyert a TV2. A legjobb női műsorvezető Ördög Nóra lett, a nagyszabású showműsor kategóriában a Sztárban sztár, míg a talkshow közül az Összezárva Friderikuszt díjazták. Mit jelentenek ezek a TV2 Csoport számára?
Ö.G.: Minden díj fontos, így természetesen örültünk neki, az pedig külön öröm, amikor az újságíró kollégák is elismerik a munkánkat. A nézettségből látszik, hogy a nagyközönségnek mennyire tetszik az adott műsorunk és mennyire beszélnek róla az emberek. Ezen kívül viszont fontos a szakma elismerése is, ezért is jó, hogy megkaptuk ezeket a díjakat. A Sztárban sztár sikere megkérdőjelezhetetlen, pont most volt egy kutatásunk, amelynek az lett az eredménye, hogy Magyarországon ez az egyik legnagyobb brand a szórakoztató műsorok közül, A Nagy Duett pedig 2016 legnézettebb showműsora lett. A képernyőseinkre nagyon büszkék vagyunk, Ördög Nóri, Tilla és Majka gyakorlatilag minden listán az élen vannak. Az Összezárva Friderikusszal házon belül is egy nagy kedvenc volt, egy teljesen új típusú produkció. Általában pont ezekkel a műfajteremtő műsorokkal szoktuk átlépni a szakma ingerküszöbét.

Térjünk át az idei tavaszra, amikor beindultak a saját gyártású műsorok. Több év után visszatért A Nagy Duett, mely nagy siker lett és másfélszer annyian nézték, mint a korábbi évadát.
Ö.G.: A Nagy Duettet már jól ismerték az emberek, ez is egy egyértelműen hozzánk köthető, népszerű televíziós márka. Tudták a nézők, hogy sok esetben humoros, zenés produkciókra számíthatnak. Az átütő siker viszont annak köszönhető, hogy felfrissítettük a műsort, csiszoltunk rajta, ahol kellett. Így kerültek ki a backstage-es részek és gyorsabban váltották egymást a sztárok produkciói. És persze megemeltük A Nagy Duett költségvetését, aminek köszönhetően több táncos és showelem jelent meg a színpadon, így nagyobb vizuális élményt tudtunk nyújtani.

Hétköznap estére visszatért a Hal a tortán is, ezt viszont nem nézték az emberek.
Ö.G.: Ez így van. Ahogy korábban említetted, februárban, az év második hónapjában tudtuk elkezdeni a munkát. Ez olyan volt, mint amikor nem készülsz egy bulira, de hirtelen azt mondják, hogy öt perc múlva itt vannak a vendégek. Ettől függetlenül lehet, hogy egy jó party lesz belőle a végén. Na, az idei tavasz is így indult számunkra. (nevet)

A kinevezésünk után gyorsan megnéztük, hogy mi az a saját gyártású műsor, amit a lehető leghamarabb képernyőre tudunk vinni az ismétlések helyett. Ez végül a Hal a tortán volt. Egy kicsit megcsavartuk a formátumot, tettünk bele küldetéséket, de sajnos sokadszorra került képernyőre a műsor, így nem teljesített jól. A nézők és a piac felé viszont ez egy egyértelmű jel volt, hogy a tulajdonosváltás után valami elkezdődik.

A Hal a tortánt a Drágám, add az életed! követte, mely nagy siker volt.
Ö.G.: Februárban megnéztük, milyen formátumokban gondolkodtunk korábban, amelyek végül nem valósultak meg. A Hal a tortánt tudtuk a leggyorsabban elkészíteni, míg a Drágám, add az életed!-hez kellett még hat-nyolc hét. Ez azonban már komoly nézettségi sikereket ért el.

F.G.: Fontos megérteni, hogy az egész portfólió felépítése nem megy egyik napról a másikra. A televíziós szokásokat nem lehet azonnal megváltoztatni. A TV2 mindig is erős volt a szórakoztató műsorokban és a vasárnap esti nagy showműsorok piacvezetők voltak. Ezért döntöttünk úgy tavasszal, hogy első körben a hétvégére koncentrálunk, így szombat este is volt event műsorunk, a Kismenők.

Igen, szombaton ott volt a Kismenők, melyet ugyan néztek, de sokkal kevesebben, mint A Nagy Duettet.
Ö.G.: A Kismenők volt Magyarország első gyerekekkel készített össztehetségkutatója, amit a formátum egyedisége miatt nagyon komoly előkészületek előztek meg. Egyértelmű sikernek tartjuk, a műsor kétszer akkora nézettséget produkált, mint a konkurencia Kicsi Óriások című produkciója. A TV2 nézői egyébként valamiért inkább a vasárnapra koncentrálnak, ott mindig is jobb eredményeket tudunk elérni. A műsor indulása előtt olvastam olyan jóslatokat, hogy a Kismenők hatalmasat fog bukni, mert az RTL Klubon futó Farm kiszavazó adása majd jól elveri, aztán ez nem történt meg, sőt, a legtöbbször a TV2 show-ja nyerte a versenyt.

Persze ezt lehet így is nézni, de az nagyon látványos volt, hogy az egyik hétvégi napon másfél millióan nézték a TV2-t, míg a másikon csak egy millióan.
F.G.: Egy millió nézőt leültetni egy műsor elé, hatalmas siker, ezt ne felejtsük el. Viszont ahogy korábban is mondtam, a televíziózási szokások, hogy hétköznap este mit néznek az emberek, vagy épp az, hogy szombat este általában a versenytárs nagyszabású műsorai vannak képernyőn, már évek óta kialakult. Három évvel ezelőtt született meg a döntés, hogy a TV2 a vasárnapokra koncentrál, hiszen aznap néznek a legtöbben tévét. Nem is tudott labdába rúgni senki tavasszal A Nagy Duett, ősszel pedig a Sztárban sztár mellett.

Májusban a Media Hungary-n bejelentettétek, hogy kilenc új kábelcsatornát indít a TV2 Csoport. Elég sokan kételkedtek abban, hogy ezek idén megkezdik a működésüket, de valóban elindultak. Mekkora munka állt ezek mögött?
F.G.: Mindenki, aki a portfólió-fejlesztés részese lehetett, szerencsésnek mondhatja magát. Óriási kihívás volt ennyi csatornát pár hónap alatt elindítani, az pedig, hogy már most komoly eredményeket tudnak felmutatni, számunkra hab a tortán.
A Mozi+ elindítását rendkívül sok akvizíció előzte meg, amelynek munkálatai már január-februárban elkezdődtek. Fontos kiemelni, hogy a siker nem a TV2 korábbi, készleten lévő filmjeiből lett, hanem külön erre a csatornára vásároltunk tartalmakat. Jelenleg nincs olyan amerikai stúdió, akivel ne lenne szerződésünk.

A filmcsatorna az indulást követően azonnal elképesztő számokat hozott, felülmúlta a várakozásainkat. Minden tévés konferencián az hangzott el, hogy több mint tíz éve felépített brandeket nem lehet csak úgy utolérni, nekünk mégis egyik pillanatról a másikra sikerült. Nyáron az első számú konkurenciát, a Film+-t is megelőzve, a legnézettebb kábelcsatorna a Mozi+ volt. Erre válaszként persze mindenki bevetette a tartalékait, de jövőre a két nagy filmcsatorna között kiélezett versenyt várok, amellyel a nézők járnak a legjobban.

A másik átpozícionált csatorna, az amerikai sorozatok és a prémium tartalmak tévéadója, a Prime is nagyon szépen teljesít. Nézettsége negyven százalékkal nagyobb, mint a korábbi FEM3-é.
A SuperTV2 augusztus végén újult meg, a növekedése példaértékű. Ez az a csatorna, amely magában hordozza, hogy hamarosan a harmadik legnagyobb tévéadó legyen. A Sztárban sztár + 1 kicsi lett minden idők legnézettebb kábeles műsora, köszönhetően a TV2 Csoport és az IKO Műsorgyártó szakembereinek. Ezekből az eredményekből látszik, hogy azoknál a csatornáknál, ahol megvan a lefedettség, a befektetett munka komoly nézettség hozott. Az év elején a vetélytársunkkal szemben tizenkét pontos különbségünk volt, most nagyjából öt, amely a kis csatornák lefedettségének növekedésévével még tovább fog csökkenni.

A Mozi+ és a Prime mellett, ott a Spíler TV, az Izaura TV és a Zenebutik és az új FEM3. Ezek szintén ebben az időszakban indultak, de alig van nézettségük.
F.G.: A Spíler TV-nél az volt a cél, hogy megszerezzünk a Premier League közvetítési jogait. Nyilván amikor tíz százalékos lefedettség van, akkor nem azt kell értékelni, hogy épp mekkora a nézettsége, ezt majd akkor kell megnézni, amikor már az összes jelentős szolgáltatóval megállapodásunk van. Jövőre ez rohamosan nőni fog és komoly nézettségre is számítunk. A telenovellák hosszú évek óta meghatározó pontjai a TV2 délutánjainak, amelyekkel a versenytárs nem tudott semmit sem kezdeni, ezért döntöttünk úgy, hogy elindítunk egy huszonnégy órában ilyen tartalmat sugárzó csatornát.

Ö.G.: Említetted, hogy volt, aki kétkedve fogadta, amikor a TV2 Csoport a Media Hungary-n bejelentette, hogy milyen hatalmas portfoliófejlesztésre készülünk. Ez a szkepticizmus tényleg jellemzi a piacot, minden nagy változásnál ugyanez tapasztalható. Annyi előnyünk van viszont, hogy vezérigazgatónk arról híres, hogy évekkel a szakma előtt jár.

F.G.: Fontos kiemelni még a kollégákat, akik nélkül ez nem sikerülhetett volna.

Eljött az ősz és beindult számos saját gyártású műsor. Itt a tavaszi időszakkal ellentétben már volt idő hosszabban előkészíteni a produkciókat, a Star Academy mégis brutális bukás lett. Mi volt ennek az oka?
Ö.G.: Az idei év első felében hatalmas átalakuláson mentünk keresztül. Ennek az új rendszernek nyilván voltak sikerei és olyan pontjai is, amik nem úgy alakultak, ahogy terveztük. A TV2 teljes főműsoridejének átalakítása rejtett magában kockázatokat. A SuperTV2 esetében az volt a célunk, hogy a nézői réteg kiszélesítésével a nagycsatornák közé emeljük. Így olyan sikerműsorokat tűztünk képernyőre, mint az Édes Élet, a Jóban Rosszban és a többi ott látható saját gyártású produkció, valamint az erős vásárolt tartalmak.

A TV2 nézői összetételében túlsúlyba került az idős korosztály, azt szerettük volna, ha fiatalodni tud a csatorna. Dinamikusabb műsorokra van szükség, amihez lépnünk kellett. Tisztában voltunk vele, hogy egy ilyen drasztikus változásnak lehet az a következménye, hogy a nézők ezt nem fogadják pozitívan. Ennek megvannak a tanulságai és úgy látszik, kell arra idő, hogy egy ekkora váltást az emberek is megszokjanak és egy fiatalos csatorna jusson eszükbe, ha a TV2-re gondolnak.

A Jóban Rosszban nyár végén átkerült TV2-ről a SuperTV2. Miért döntöttetek így?
F.G.: Ez egy fontos stratégiai döntés volt. Évek óta beszéltünk arról, hogy bár a TV2-n már nem tud kiugró eredményeket elérni a sorozat, egy kisebb csatornán zászlóshajó lehet, hiszen dél körül kimagasló tíz-tizennégy százalékot produkál, este pedig hat-hetet hoz. Ez egy olyan tartalom, ami ellentétben más kábelműsorokkal, nem három-négy hónapig van a képernyőn, és időszakosan emeli meg a csatorna közönségarányát, hiszen a karácsonyt leszámítva az év minden hétköznapján látható. Ha pedig a számokat nézzük, portfóliószinten a TV2 Csoport közönségaránya a Jóban Rosszban ideje alatt növekedett, tehát ez a lépés szakmailag indokolt volt.

Ezek mind logikus érvek az átrakás mellett, de idén ősszel, látva a Star Academy nézettségét, a Jóban Rosszban erősítette volna a TV2 csatornaátlagát.
F.G.: Ahogy a beszélgetésünk elején is mondtam, ma már nem egy csatorna sikerét nézzük, hanem portfólióban gondolkodunk, a TV2 Csoport pedig 20 százalékot növekedett. Nyilván amikor a Jóban Rosszbant kivettük a TV2 estéjéből az egy nehéz pillanat volt, ahogy az is, amikor egy hétvége alatt három csatornát indítottunk, de az már komoly siker, amikor ez a három tévéadó együtt eléri az egy százalékot.

Ö.G.: Ez volt az egyetlen olyan műsor, ami az áltatunk várható eredmény alatt teljesített. Az összes többi produkció bőven hozta, amit elvártunk.

A Star Academy az összes közül messze a legnagyobb műsor volt.
Ö.G.: Ez így van, nagy is volt a várakozás. Az volt az elvárás, ha a Jóban Rosszbant elmozdítjuk – aminek folyamatosan csökkent a nézettsége -, akkor egy olyan produkciót rakjunk a helyére, ami legalább annyit, de inkább több nézőt hoz a csatornára. Ez sajnos nem így lett, de a műsort nem is próbáltuk sikerként eladni.

F.G.: Nyilván ki lehet emelni ezt az egy műsort, de ha az egész portfóliót nézzük, akkor az inkább a kérdés, hogy óriási sikert, vagy nagy sikert értünk el. Végül „csak” nagy sikert könyveltünk el.

Többször említetted, hogy ez volt az egyetlen műsor, ami várakozás alatt teljesített. A Drágám, add az életed! új évadánál azt vártátok, hogy nagyjából negyven százalékkal kevesebben fogják nézni, mint a tavaszi szezont? Ez hatalmas esés!
Ö.G.: Teljesen más a tavaszi és az őszi szezon. Tavasszal még nem volt ennyi csatornánk és más volt a piac, így ezt nehéz összehasonlítani. A Drágám, add az életed! második évadánál ilyen eredményekre számítottunk.

Ősszel új évaddal jelentkezett a Sztárban sztár is. Hogyan értékelitek a korábbi évadokhoz képest, az idei ősz tekintetében és a nézettséget látva?
Ö.G.: Maximálisan elégedettek vagyunk! A műsor sikere megkérdőjelezhetetlen!

A műsor valóban nagyon sikeres volt, de a nézettsége csökkent az előző évadhoz képest. Ezt annak tudjátok be, hogy esett a TV2 csatornaátlaga, vagy a műsor is kezd elfáradni?
Ö.G: Ez egy nagyon összetett dolog. Nagyot nőtt a piac, minden csatornacsoport több pénzt és energiát fektet minden egyes műsorsávba. Most már egy-egy százalékért sokkal jobban meg kell küzdeni, mint korábban. A Sztárban sztárral egy időben sokkal több saját gyártású műsort ment a konkurens csatornákon, nem érzek radikális csökkenést a nézettségben, a műsor minőségében pedig pláne nem. Számomra pont ez az évad volt a legszórakoztatóbb. Az a műsor, ami az év második legnézettebb produkciója A Nagy Duett után, az semmiképp nem nevezhető fáradtnak, még mindig látok lehetőséget a formátumban.

Néhány hete visszatért a Bumm! is. Miként értékelitek az eredményeket?
Ö.G.: A műsor hozza azt a teljesítményt, ami egy ilyen műfajtól a mai televíziózásban elvárható lehet. Elégedettek vagyunk a Bumm!-mal.

Az ősszel elindítottatok újabb három kábelcsatornát. Mennyire vagytok elégedettek a Kiwi, Chili, Humor+ eredményeivel?
F.G.: Ezek közül a legnagyobb potenciál a Humor+ csatornában van, sikerült nagy brandeket megvásárolnunk, ezért a lefedettség növekedésével fontos piaci szereplő lesz. A Kiwi TV és a Chili TV portfólió színesítő csatornák, amelyek azért kiemelten fontosak, hogy a nézők és kereskedelmi partnerek minden tematikát megkapjanak tőlünk. Egy gyerekcsatornánál nem várható óriási nézettség, de bízom abban, hogy a maga szegmensében szép eredményeket fog hozni.

Említetted, hogy milyen szinten emelkedett a kábelportfólió nézettsége. Jövőre is ugyanilyen növekedést vártok?
F.G.: Idén megháromszoroztuk a főműsoridős nézettséget, ezt minden évben nyilván nem lehet megtenni, de továbbra is dinamikus növekedést várok.

A kábelportfólió nézettsége valóban nagyot nőtt, de a TV2 nézettsége most rosszabb, mint amikor nyáron a Foci EB ment. Ez azért van, mert elveszik a kábelcsatornák a nézőket, vagy mert kevésbé jó műsorok mentek az elmúlt hónapokban?
Ö.G.: A TV2 nézettségcsökkenéséhez a Star Academy és a fragmentáció egyaránt hozzájárult.

Ami a 2017-es évet illeti, már be lett jelentve a Ninja Warrior. Mikorra várható, mit lehet róla tudni?
Ö.G.: Valóban érkezik jövőre, de hogy pontosan mikor, arról most még nem árulhatok el többet. 2016 az építkezés és a megújulás éve volt, 2017 a tartalmi megerősödés éve lesz a TV2 Csoport számára. Soha nem látott mértékű saját gyártású tartalom kerül képernyőre és jövünk vadonatúj műfajokkal és formátumokkal is.

A hírek szerint jön a Séfek séfe című műsor is és egy a Keresem a családomhoz hasonlító produkció. Ezekről mit lehet tudni?
Ö.G.: A Séfek séfe egy elképesztően sikeres formátum, amely Izraelből indult, majd Németországban volt látható, legutóbb pedig Romániában hozott jó nézettséget. Ez a főzős műsorok Voice-ja, ahol kezdő és profik szakácsok is lesznek. Érdekessége ennek a formátumnak, hogy először csak az étel alapján ítélnek a mesterszakácsok és az alapján választják be csapataikba a versenyzőket.

A másik műsor, amit említettél pedig nem hasonlít semelyik jelenleg futó műsorhoz. Ez a produkció az újrakezdésről szól, lehet szó családról, szerelemről, vagy akár egy korábban meg nem tett köszönetnyilvánításról is. Mindkét műsor tavasszal lesz a képernyőn.

Térjünk át a vásárolt tartalmakra. Milyen külföldi sorozatok várhatóak 2017-ben a TV2 Csoport csatornáira?
F.G.: Rengeteg újdonság érkezik! A TV2-re jön a Disney-től a Devious Maids, Született szobalányok címmel, amelyet Eva Longoria és a Született feleségek alkotója jegyez. Ezen kívül a délutáni sávokba jönnek új telenovellák, elsőként az Ana három arca, valamint folytatódik A szultána.

A Prime kínálata is nagyon erős lesz, premier epizódokkal folytatódik a Gotham és itt lesz látható A Grace klinika tizedik évada, elhozzuk az itthon eddig még nem vetített részeket is. Korábban az RTL vetítette a sorozatot, viszont az új részeket nem hozták el a rajongóknak.
Számos vadonatúj sorozattal is készülünk. Érkezik a FOX-tól az APB, valamint a Warnertől a The Originals, Sötétség kora címmel. A legnagyobb dolgot hagytam a végére, nálunk láthatják a nézők A szökés folytatását. Ezekből a címekből is látszik, hogy hatalmas brandekkel készülünk jövőre.

A Humor+-ra is jönnek új szériák. Érkezik a The Mick a FOX-tól, amelyet nem sokkal a 2017-es amerikai premier után fogunk vetíteni, valamint a The Neighbors című sitcom is. A Kiwi TV-re januártól érkeznek a Hupikék törpikék olyan részei, amiket eddig Magyarországon még senki sem mutatott be. A felsoroltakon kívül sok más sorozat is hamarosan új évaddal folytatódik, úgyhogy újdonságokban gazdag év áll előttünk!

Az RTL Klubon van egy sikeres heti magyar sorozat és jövőre egy vadonatúj is érkezik. A TV2 tervez-e hasonlót?
Ö.G: Természetesen! A saját gyártású fikció elkerülhetetlen és megkerülhetetlen műfaj, így nálunk is számítani lehet ilyen típusú újdonságokra. (Fotók: TV2)

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát