Május 2-án több ezer televíziós és filmes forgatókönyvíró lépett sztrájkba Hollywoodban, miután az érdekképviseleti szakszervezeteiknek nem sikerült megegyezniük a filmstúdiókkal és a streaming szolgáltatókkal. Július 13-án bejelentették, hogy a 160 ezer tagot számláló színészszakszervezet, a SAG-AFTRA is sztrájkba lép. 1960 óta először fordult elő olyan, hogy az amerikai forgatókönyvírók és színészek egyszerre sztrájkoljanak.

hirdetés

A két munkabeszüntetés számos produkció készítésére hatással van, most kiderült, hogy a sztrájk miként érinti a The Witcher 4. évadát. A sorozattal kapcsolatban általában jól értesült Redanian Intelligence szerint ugyanis elhalasztják a széria 4. etapjának forgatását. A következő szezon forgatása elvileg idén szeptemberben indult volna, azonban jelenleg úgy tűnik, hogy 2024 előtt nem kezdődik el. Ez azt jelentené, hogy a produkció 4. etapja vélhetően legkorábban 2025-ben jelenhet meg. A Netflix egyelőre nem erősítette meg az értesülést.

A The Witcher 3. évadának első öt epizódja június 29-én került fel a streaming szolgáltató kínálatába. A sorozat legújabb szezonjának második fele pedig július 27-én vált elérhetővé a platformon. Henry Cavill ebben az etapban alakította utoljára Ríviai Geraltot, a következő évadtól a színész helyét Liam Hemsworth veszi majd át.

hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira

Napokon belül véget ér A mi kis falunk napi ismétlése az RTL-en

Megérkezett a Dűne előzménysorozatának első előzetese