Május 2-án több ezer televíziós és filmes forgatókönyvíró lépett sztrájkba Hollywoodban, miután az érdekképviseleti szakszervezeteiknek nem sikerült megegyezniük a filmstúdiókkal és a streaming szolgáltatókkal. Július 13-án bejelentették, hogy a 160 ezer tagot számláló színészszakszervezet, a SAG-AFTRA is sztrájkba lép. 1960 óta először fordult elő olyan, hogy az amerikai forgatókönyvírók és színészek egyszerre sztrájkoljanak.

hirdetés

A két munkabeszüntetés számos produkció készítésére hatással van, most kiderült, hogy a sztrájk miként érinti a The Witcher 4. évadát. A sorozattal kapcsolatban általában jól értesült Redanian Intelligence szerint ugyanis elhalasztják a széria 4. etapjának forgatását. A következő szezon forgatása elvileg idén szeptemberben indult volna, azonban jelenleg úgy tűnik, hogy 2024 előtt nem kezdődik el. Ez azt jelentené, hogy a produkció 4. etapja vélhetően legkorábban 2025-ben jelenhet meg. A Netflix egyelőre nem erősítette meg az értesülést.

A The Witcher 3. évadának első öt epizódja június 29-én került fel a streaming szolgáltató kínálatába. A sorozat legújabb szezonjának második fele pedig július 27-én vált elérhetővé a platformon. Henry Cavill ebben az etapban alakította utoljára Ríviai Geraltot, a következő évadtól a színész helyét Liam Hemsworth veszi majd át.

hirdetés

Látványos, hosszabb előzetes érkezett az ősszel bemutatkozó S.E.R.E.G című sorozatból

Műsorváltozás: Mégsem megy majd egymás ellen a régi és az új Drága örökösök sorozat

23. heti nézettség - A The Floor lett az elmúlt évek legsikeresebb RTL-es vetélkedője

Hamarosan az RTL-en is látható lesz a Cobra 11 utolsó évada

Kiderült, hogy mikor érkezik az Elit utolsó évada a Netflixre

A 2. évad premierje előtt berendelték a Sárkányok háza 3. szezonját