A Henry Cavill főszereplésével készült The Witcher 1. évada 2019 végén debütált a Netflixen, a 2. etapja pedig két évvel később, 2021 decemberében érkezett az online videótárra. A 3. szezon forgatása április elején indult el, és szeptemberben ért véget. Azt már lehet tudni, hogy a 3. évad 2023 nyarán válik elérhetővé a streaming szolgáltatón. Most pedig a Netflix Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy a legújabb etap megjelenése előtt már most berendelték a produkció 4. szezonját.

hirdetés

A jó hír mellett azonban fény derült egy fontos változásra is. A The Witcher főszereplője, Henry Cavill a 3. évadot követően távozik a szériából. Azt is bejelentették, hogy a folytatásban ki veszi át a szerepét. A 4. etapban Ríviai Geraltot Az utolsó dalból és Az éhezők viadalából is ismert Liam Hemsworth fogja alakítani. A hírt a brit színész egy Instagram bejegyzésben erősítette meg.

“Ríviai Geralt szerepében tett utazásom tele volt szörnyekkel és kalandokkal, és sajnos a 4. évadban leteszem a medálomat és a kardjaimat. Helyettem a fantasztikus Liam Hemsworth ölti magára a Fehér Farkas szerepét. A legnagyszerűbb irodalmi karakterekhez hasonlóan, én is úgy adom át a stafétát, hogy nagyra értékelem azt az időt, amit Geralt megformálásával tölthettem, és izgatottan várom, hogy Liam hogyan alakítja majd ezt a lenyűgöző embert. Kedves uram, Liam, ez a karakter tele van csodálatos mélységgel, leljed örömöd abban, hogy elmerülhetsz majd benne, és felfedezheted, hogy mi mindent találsz ott”

– írta Henry Cavill.

hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira

Napokon belül véget ér A mi kis falunk napi ismétlése az RTL-en

Megérkezett a Dűne előzménysorozatának első előzetese