A Netflix augusztusi sorozatpremeirjei után most bemutatjuk milyen filmek érkeznek ebben a hónapban a streaming szolgáltatóra. Rengeteg egész estés produkció érkezik a platformra, sokkal több, mint júliusban. Többek közt török, indiai, amerikai, német, spanyol és koreai filmeket is megnézhetünk, valamint rengeteg műfaj válik elérhetővé.

hirdetés

Augusztus 3-án debütált egy német dráma, a Buba. A film a Hogyan adjunk el drogokat a neten című sorozatból készült. Amikor egy kisvárosi szélhámos manipulatív öccsével együtt csatlakozik a helyi maffiához, röhejes méreteket ölt az a mániája, hogy egyensúlyban tartsa a karmáját. Szintén 3-án érkezett egy mexikói romantikus vígjáték, a Ne a karmát okold! (Don’t Blame Karma! / ¿Qué culpa tiene el Karma?) Miután a húga és a középiskolai szerelme eljegyzik egymást, Sarának muszáj rájönnie, hogy tényleg állítólagos balszerencséje-e az oka a pechszériájának.

4-én került be a Netflix kínálatába az Esküvők ideje (Wedding Season). A romantikus filmben a szülői nyomás hatására Asha és Ravi eljátsszák egymás párját a nyári esküvőkön, ám a csel félresiklik, amikor érzéseik valódivá válnak. 5-én jött a platformra egy koreai akció-thriller, a Carter. Egy férfi arra ébred, hogy minden emléke elveszett, majd a fülében lévő készülékből jövő titokzatos hang parancsára veszélyekben bővelkedő, túszmentő küldetésre indul.

Augusztus 5-én egy indiai alkotás is elérhetővé vált. A Drágáim (Darlings) története szerint Badru reméli, hogy lobbanékony férje megváltozik, ha felhagy az ivással. De amikor a férfi haragjában túl messzire megy, Badru és az anyja bátran, ám kissé esetlenül bosszút áll. 8-án érkezett egy spanyol thriller, a Kódnév: Császár (Code Name: Emperor / Código Emperador). A hírszerző ügynököt azzal bízzák meg, hogy keverjen gyanúba egy makulátlan politikust, ezért döntenie kell, hogy van-e még olyan határ, amelyet nem lép át. A főszerepekben Luis Tosar (211-es cella) és Alexandra Masangkay (A platform) látható, de feltűnik benne az Elit című sorozat két sztárja, Arón Piper és Georgina Amorós is. A produkció márciusban debütált a spanyol mozikban.

10-én lesz a premiere egy török romantikus filmnek, a Szívhez szóló dalnak (Heartsong / Gönül). A dugába dőlő esküvőn szerenádozó vándorzenész beleszeret a menyasszonyba, aki viszont összetűzésbe kerül a családjával. Végül a férfinak meg kell mentenie a lány életét. A főhősei Erkan Kolçak Köstendil (A szultána) és Hazar Ergüçlü (Perzselő szenvedélyek). 12-én jön egy felnőtté válásról szóló produkció, a 13: A musical (13: The Musical). A Broadway-show alapján készült filmben miután szülei válása miatt New Yorkból Indianába költözik, egy okos középiskolás elhatározza, hogy megrendezi minden idők legjobb barmicvóját.

Augusztus 12-től lesz elérhető Jamie Foxx, Dave Franco, Meagan Good és Snoop Dogg közös akciódús horrorvígjátéka, a Nappali műszak (Day Shift). A Los Angeles-i vámpírvadásznak egy hete van, hogy kifizesse a gyereke tandíját és fogszabályozóját. A pénzkereset napjainkban veszélyes munka. 17-én debütál a Riverdale sztárja, Lili Reinhart romantikus dramedy filmje. A Nézz mindkét irányba! (Look Both Ways) története szerint a főiskolai diplomaosztója estéjén Natalie élete párhuzamos valóságokra szakad, miután elvégez egy terhességi tesztet. Mit tartogat számára az élet és a szerelem?

Ugyenezen a napon kerül be a Netflix kínálatába egy norvég produkció, Az ifjú trónörökös (Royalteen). Egy tinédzser próbálja elkerülni, hogy fény derüljön botrányokkal teli múltjára és nagy titkára, amikor egy véletlen folytán összejön a koronaherceggel. 19-én érkezik egy népszerű lengyel erotikus thriller filmsorozatnak a 3. része. A 365 nap: Egy újabb nap (The Next 365 Days / Kolejne 365 Dni) című filmben tovább követhetjük Massimo és Laura közös életét. A produkció Blanka Lipińska regénye alapján készült.

Augusztus 20-án jön egy japán alkotás, a Fullmetal Alchemist: Sebzett bosszúja (Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar). A mozifilm első részének folytatásában az Elric fivérek eddigi legkeményebb ellenfelükkel néznek szembe: a magányos sorozatgyilkossal, akinek nagy sebhely van a homlokán. 24-én érkezik a legendás Különben dühbe jövünk (Watch Out, We’re Mad) rebootja. Az 1970-es évek Bud Spencer és Terence Hill filmjének feldolgozásában két testvér 25 év után újra találkozik, hogy visszaszerezzék apjuk szeretett homokfutóját.

25-én kerül be a kínálatba egy romantikus vígjáték, az Igaz szerelem (That’s Amor). Miután karrierje és párkapcsolata is ugyanazon a napon tönkremegy, Sofia a nulláról indul, és találkozik egy délceg spanyol séffel. Vajon ő lesz a hiányzó hozzávaló? 26-án három premier lesz a platformon. Ettől a naptól lesz elérhető Kevin Hart és Mark Wahlberg legújabb filmje, az Énidő (Me Time). Amíg a családja távol van, az odaadó, otthon ülő apa évek óta először megy szórakozni. A férfi csatlakozik a keményen bulizó régi barátjához egy vad születésnapi kalandra.

Szintén augusztus 26-án jön a Szeretem a férjemet (Loving Adults). A dán produkcióban a szerelem és gyűlölet közti vékony határvonal halálossá válik, amikor a feleség rájön férje viszonyára, és mindketten elmennek a végsőkig, hogy megkapják, amit akarnak. Ugyanezen a napon debütál egy koreai akciófilm, a Lüktető Szöul (Seoul Vibe) is. Az 1988-as szöuli olimpiát megelőző napokban egy sofőrökből és szerelőkből álló szedett-vedett csapat titokban megpróbál felszámolni egy pénzmosó bandát.

A Netflix augusztusi friss szériái és vadonatúj évadai itt, az HBO Max sorozatpremierjeiről pedig itt írtunk korábban. A Disney+ e havi újdonságai itt találhatóak meg.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna