Az HBO Max júliusi filmes újdonságait és sorozatpremierjeit ismertető cikkeink után, most bemutatjuk, hogy milyen új filmekkel bővül a Netflix kínálata ebben a hónapban. A streaming szolgáltató friss szériái és vadonatúj évadai mellett 13 egész estés produkció kerül fel a platformra. Vígjátékoktól kezdve akciókon át a romantikus filmekig rengeteg műfaj is érkezik a platformra.

hirdetés

Július 6-tól lesz elérhető a Jennifer E. Smith azonos című regényének adaptációja, a Milyen lesz a búcsú után? (Hello, Goodbye, and Everything In Between). Clare és Aidan megegyeznek, hogy szakítanak az egyetem előtt – megbánás és szívfájdalom nélkül. De vajon egy búcsúrandevú megadja nekik az utolsó esélyt a szerelemre? 8-án érkezik a francia romantikus dráma, a Veszedelmes viszonyok (Dangerous Liaisons / Les Liaisons Dangereuses). A könyvmoly Célène belezúg új sulija, egy biarritzi gimi rosszfiújába, Tristanba. A lány nem sejti, hogy viszonyuk csupán gonosz fogadás Vanessával, az instakirálynővel.

Szintén 8-án kerül be a Netflix kínálatába egy dél-afrikai film, a Felbecsülhetetlen áldozat (Jewel). Egy mészárlás emlékhelyére ellátogató fényképész vonzalmat kezd érezni egy helyi nő iránt. A két nő románca azonban felkavarja közös múltjuk fájdalmas emlékekeit.

11-én jön a platformra a Házasság kizárva (For Jojo / Für Jojo) című német vígjáték. Amikor a legjobb barátnője, Jojo szerelmes lesz, és nem akar tovább részt venni közös vad randikalandjaikban, Paula mindent megtesz, hogy meghiúsítsa barátnője esküvőjét. Július 11-én válik elérhetővé a Netflixen a Holtak völgye (Valley of the Dead / Malnazidos). A spanyol polgárháború alatt egy esküdt ellenségekből álló csapat tagjai kénytelenek összefogni, amikor egy náci kísérlet során létrehozott húsevő zombikkal találkoznak. A spanyol akciófilm idén márciusban debütált hazájában a mozikban.

13-án lesz a premiere A tűzforró nap alatt című vígjáték folytatásának, A tűzforró nap alatt – Az Amalfi-partonnak (Under the Amalfi Sun / Sotto il sole di Amalfi). Az olasz produkcióban egy évvel azután, hogy románcuk elkezdődött Riccionéban, Vincenzo és Camilla újra együtt nyaral a festői Amalfi-parton, ahol próbára teszik szerelmüket.

15-én érkezik egy indiai film, a Varázslat (Love Goals / Jaadugar). Egy kisvárosi bűvészt hidegen hagy a sport, mégis kénytelen bejuttatni a helyi csapatot egy torna döntőjébe, hogy feleségül vehesse élete szerelmét. Ugyanezen a napon jön a Dakota Johnson főszereplésével készült Meggyőző érvek (Persuasion). Nyolc éve Anne Elliot-t meggyőzték, hogy ne menjen férjhez a szerény származású, jóképű férfihez. Amikor újra találkoznak, megragadja a második esélyt az igaz szerelemre? A filmdráma Jane Austen regénye alapján készült.

Július 18-tól lesz elérhető egy lengyel családi vígjáték, az Ideje felnőni (Too Old For Fairy Tales / Za duzy na bajki). Egy elkényeztetett tízéves gamer kisfiú, Waldek indulni akar a legnagyobb európai videojáték-bajnokságon, de beteg édesanyja és különc nagynénje miatt át kell gondolnia, mi számára a legfontosabb.

22-én debütál Ryan Gosling, Chris Evans és Ana de Armas közös produkciója, A szürke ember (The Grey Man). Amikor a kétes múltú CIA-ügynök terhelő ügynökségi titkokat tár fel, egy szociopata szélhámos ügynök vérdíjat tűz ki a fejére, és végigüldözi őt a világon. A Russo testvérek legújabb akcióthrillere Mark Greaney 2009-es regénye alapján készült, egy részét pedig Budapesten forgatták. A 200 millió dolláros költségvetésű filmben többek közt a Bridgerton család 1. évadának sztárja, Regé-Jean Page is játszik.

Július 27-én kerül be a Netflix kínálatába az Ismétlődés (Pipa). Az argentin produkcióban Pipa, az exzsaru évek óta visszavonultan él egy kisvárosban, ám egy gyilkossági ügy visszarántja abba a sötét világba, amelyről azt hitte, sikerült hátrahagynia. 29-én érkezik egy Fülöp-szigeteki vígjáték, A feljogosult (The Entitled). Belinda megtudja, hogy elhidegült apja szállodamágnás, és új szerepében próbál megbirkózni a gazdagok elegáns életének kihívásaival egy jóképű ügyvéd segítségével.

Szintén 29-én jön a platformra a Bíbor szívek (Purple Hearts) című romantikus produkció. A sok nézeteltérés ellenére Cassie, a feltörekvő énekesnő érdekházasságot köt Luke-kal, a hamarosan bevonuló tengerészgyalogossal, ám nemsokára egy tragédia túlságosan is valóságossá teszi megjátszott kapcsolatukat.

A Netflix júliusi friss szériái és vadonatúj évadai itt találhatóak meg. Az HBO Max e havi filmes újdonságairól itt, a sorozatpremierjeiről pedig itt írtunk korábban.

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata