A mi kis falunk 6. évada szeptember elején dupla részekkel debütált az RTL Klubon. Idén az őszi időszakban a szokásos 5 helyett 6 új rész került képernyőre, majd október 2-án szünetre vonult a sorozat. A helyén azóta az X-Faktor látható. Az, hogy az RTL Magyarország az új szezon elején csak néhány részt vetít le, mindig így szokott lenni, de hogy ezután milyen hosszú pihenőre küldi a falus szériát, az évente változik.

hirdetés

Két rendszert szokott alkalmazni a tévétársaság. 2019-ben és 2021-ben januártól A Tanár új évadát kezdték vetíteni és márciustól folytatták A mi kis falunkat. 2020-ban azonban pont fordítva volt, azaz Pajkaszeg lakóival kezdték az évet és valamikor áprilisban érkezett csak meg Nagy Ervin sorozata. Az, hogy az adott évben mi a szombat esti sorrend általában csak az előző év végén szokott kiderülni, azonban ezúttal 2022-re már most lehet következtetni.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója ugyanis pár hete egy konferencián árulta el, hogy A Tanár 4. évadának mostani RTL Most+-os vetítése után, jövő év elején az RTL Klubon is látható lesz. Ez pedig szinte biztosan azt jelenti, hogy A mi kis falunk 6. etapjának folytatása csak utána kerül képernyőre. 10 tanár epizóddal számolva Pajkaszeg lakói március közepén térhetnek csak vissza a csatornára. Így a SorozatWiki számításai szerint még nagyjából 4 hónapot kell várni a legnézettebb magyar sorozat folytatására.

Aki viszont addig sem bírja mi kis falunk nélkül, az nézheti a produkció ismétlését. Pár napja ugyanis az RTL Magyarország az elejéről elkezdte és napi rendszerességgel vetíti újra a szériát, a részletek a korábbi cikkünkben olvashatóak.

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél