A mai Big Picture konferencián az elmúlt órákban rengeteg friss információ érkezett, melyek a SorozatWiki címlapján olvashatóak. Kolosi Péter annyi bejelentést tett, hogy nem is tudjuk őket külön hírekben feldolgozni, így 5 korábbi cikk után most egy közös anyagban vesszük végig a további fontos információkat. A vezérigazgató-helyettes és programigazgató 11 olyan műsor 2022-es visszatérését árulta el, amik az elmúlt években, vagy idén nagy sikerrel voltak láthatók az RTL Magyarország csatornáin. Ezen kívül több fontos dolgot is elárult 2 új heti sorozatukról.

hirdetés

2022-ben is jön az idén sikerrel képernyőre kerülő A Konyhafőnök 9. évada és Mestercukrász 2. szezonja. Még csak most derült ki, hogy mikor érkezik, így még képernyőre se került a műsor celebes változatának idei etapja, de már bejelentésre került a jövő évi. A Konyhafőnök VIP szintén látható lesz 2022-ben, méghozzá immár a 7. évadával. Jövőre érkezik az elmúlt években népszerűvé vált Cápák között 4. szezonja is, melynek felvételei már hamarosan kezdődnek is, valamint az idén nyáron kimagasló nézettséggel képernyőre kerülő Házasodna a gazda 5. etapja is berendelésre került.

Látható lesz két olyan produkció folytatása is, amelyek jelenleg is képernyőn vannak, így még a mostani szezonjuk véget sem ért. Jövőre biztosan érkezik az elmúlt évek legsikeresebb napi műsora, a Nyerő Páros 5., és az ősz eddigi legnézettebb heti produkciója, az X-Faktor 11. évada. Továbbá egy év szünet után visszatér a ValóVilág powered by Big Brother, mely immár a 11. szezonjával lesz látható. A felsoroltak közül ez lesz az első program, ami nem az RTL Klubon, hanem a megszokott módon az RTLII-n jelentkezik majd. Ezen kívül a nap folyamán külön hírben számoltunk be róla, hogy 2022-ben 5 év után visszatér a Celeb vagyok, ments ki innen!, méghozzá a legendás műsorvezető-párossal.

Két heti sorozat új évada is látható lesz a következő évben. A Tanár 4. szezonja az idén őszi RTL Most+-os felkerülés után mindenki számára nézhetővé válik, ugyanis a jövő év elején jön az RTL Klubra is. Ezen kívül Kolosi Péter bejelentette, hogy a 4. lesz a széria utolsó évada. 2022-ben képernyőre kerül a Mellékhatás 2. etapja is, így másfél-két év után végre bemutatásra kerül az idén három kategóriában a Televíziós Újságírók Díját megnyert produkció is.

Ezeken kívül a programigazgató két korábban bejelentett, új, 2022-es heti sorozatukról is érdekes információkat osztott meg. A nyáron bejelentett, Kunyha című orosz formátum a Séf meg a többiek magyar címet kapta. A vígjátéksorozat két főszereplője Miller Dávid (Jófiúk, Alvilág) és Schneider Zoltán (Korhatáros szerelem) lesznek. Szintén a nyáron derült ki, hogy Lengyel Tamással is érkezik egy vadonatúj heti széria. Most a Nagy Fehér Főnök egy újabb főszereplőjét leplezték le, Rujder Vivien személyében. Kolosi egy rövid jelenet videót is mutatott a szériából:

hirdetés
hirdetés

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n

Két felső vezetője távozik az itthon 5 tévécsatornát üzemeltető Antenna Entertainmentnek

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek a Disney+ kínálatába decemberben

December 18-tól teljesen átalakul az RTL egyik csatornájának műsorkínálata

Ők lettek a Párharc 3. évadának nyertesei