A mi kis falunk előző, 5. szezonja június közepén ért véget, a sorozat pedig azóta nyári szüneten van. A  folytatásra azonban már nem kell sokat várni, két és fél hónap pihenő után visszatér a széria. A tévétársaság most bejelentette, hogy szeptember 4-én, szombaton 20 órakor lesz A mi kis falunk 6. évadának premierje az RTL Klubon. Ráadásul meglepetésre dupla epizóddal fog kezdeni a sorozat, melyre a produkció történetében még sosem volt példa. Külön érdekesség, hogy a TV2 Csoport tegnapi bejelentése alapján ugyanezen a napon indul a Sztárban sztár leszek! 2. évada, így komoly nézettségi versenyre lehet számítani. Részletek az RTL Magyarország közleményében és új előzetesében:

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának hatodik évada (gyártó: ContentLAB&Factory) szeptember 4-én 20 órától dupla epizóddal kezdődik az RTL Klubon, az RTL Most+ platformon pedig szeptember 4-én a televíziós premiert megelőzően már reggeltől, egész nap elérhető az első két epizód.

Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és izgalmakban gazdag vidám élete ismét önfeledt pillanatokat szerezhet majd a nézőknek. Rögtön az első epizódban Teca visszautasíthatatlan ajánlatot kap egy férfitől, amihez a Papnak is lesz egy-két szava, Stoki pedig emberrablás miatt kezd nyomozásba. A folytatásban Nelli végre bemutatja Zsoltot az apjának, Erika hazaérkezik a kórházból az ikrekkel, Gyuri pedig bónuszként megkapja a nyakába Erika szüleit is. A közmunkások konkurenciát kapnak, A Doktor edzőterembe viszi a Polgármestert, Saci pedig visszatér a faluba. A kérdés már csak az, sikerült-e Lacival közelebb kerülniük egymáshoz.

Berendelték a Fear The Walking Dead 8. évadát

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Apatigrisnek

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek decemberben a Netflixre

Bemutatjuk A Nagy Ő női szereplőit (fotók)

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője