A mi kis falunk előző, 5. szezonja június közepén ért véget, a sorozat pedig azóta nyári szüneten van. A  folytatásra azonban már nem kell sokat várni, két és fél hónap pihenő után visszatér a széria. A tévétársaság most bejelentette, hogy szeptember 4-én, szombaton 20 órakor lesz A mi kis falunk 6. évadának premierje az RTL Klubon. Ráadásul meglepetésre dupla epizóddal fog kezdeni a sorozat, melyre a produkció történetében még sosem volt példa. Külön érdekesség, hogy a TV2 Csoport tegnapi bejelentése alapján ugyanezen a napon indul a Sztárban sztár leszek! 2. évada, így komoly nézettségi versenyre lehet számítani. Részletek az RTL Magyarország közleményében és új előzetesében:

hirdetés

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának hatodik évada (gyártó: ContentLAB&Factory) szeptember 4-én 20 órától dupla epizóddal kezdődik az RTL Klubon, az RTL Most+ platformon pedig szeptember 4-én a televíziós premiert megelőzően már reggeltől, egész nap elérhető az első két epizód.

Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és izgalmakban gazdag vidám élete ismét önfeledt pillanatokat szerezhet majd a nézőknek. Rögtön az első epizódban Teca visszautasíthatatlan ajánlatot kap egy férfitől, amihez a Papnak is lesz egy-két szava, Stoki pedig emberrablás miatt kezd nyomozásba. A folytatásban Nelli végre bemutatja Zsoltot az apjának, Erika hazaérkezik a kórházból az ikrekkel, Gyuri pedig bónuszként megkapja a nyakába Erika szüleit is. A közmunkások konkurenciát kapnak, A Doktor edzőterembe viszi a Polgármestert, Saci pedig visszatér a faluba. A kérdés már csak az, sikerült-e Lacival közelebb kerülniük egymáshoz.

hirdetés
hirdetés

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n

Két felső vezetője távozik az itthon 5 tévécsatornát üzemeltető Antenna Entertainmentnek

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek a Disney+ kínálatába decemberben

December 18-tól teljesen átalakul az RTL egyik csatornájának műsorkínálata

Ők lettek a Párharc 3. évadának nyertesei