2020 novemberében az HBO bejelentette, hogy sorozatot készít az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb videójátékából, a The Last of Usból. A történet a jövőben játszódik, ahol egy világjárványt követően a Földön több a fertőzött ember, mint az egészséges, a városok pedig el vannak zárva a külvilágtól. A történet egy megtört férfi (Joel) és egy különös kislány (Ellie) kalandjait meséli el. A széria főszereplői a Trónok harca két sztárja, az Oberyn Martellt alakító Pedro Pascal és a Lyanna Mormont bőrébe bújó Bella Ramsey lesznek.

hirdetés

A The Last of Us forgatása tavaly júliusban indult, a sorozat pedig az eredeti tervek szerint idén került volna bemutatásra. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy a széria premierje késni fog és legkorábban 2023-ban lesz látható. Az HBO vezérigazgatója, Casey Bloys a The Hollywood Reporternek adott interjújában elárulta, hogy a forgatás még tart, így kizárt, hogy 2022-ben debütáljon a sorozat.

„A The Last of Us forgatása jelenleg is zajlik Kanadában. Még nem jelentettük be a premierdátumot. Nem 2022-ben lesz. Még mindig forgatnak Calgaryban”

– nyilatkozta Casey Bloys.

hirdetés

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon