November közepén az HBO és a Sony Pictures Television bejelentette, hogy sorozat készül az elmúlt évtized egyik legfelkapottabb videojátékos szenzációjából, a The Last of Usból. A történet a sötét jövőben játszódik, ahol több a fertőzött ember, mint az egészséges, a városok pedig el vannak zárva a külvilágtól. Egy korosodó férfi (Joel) és egy kislány (Ellie) kalandjait izgulhatjuk végig a konzolon és majd a sorozatban is.

A rajongókat az tartotta lázban, hogy vajon mely színészek alakíthatják a két főhőst, erre az kérdésre azonban ma választ kaptak. A Trónok harca két korábbi közönség kedvencét sikerült megszerezniük a szériához, Pedro Pascal (Oberyn Martell) bújuk Joel bőrébe és Bella Ramsey (Lyanna Mormont) alakítja Ellie-t.

A produkciót segíti a játék alkotója, Neil Druckmann, a forgatókönyvet pedig a hatalmas sikerű Csernobilt is jegyző Craig Mazin készíti. Állításuk szerint nem csak a játékőrültek fogják érteni a történetet, hanem azok is, akik nem ismerik a sztorit. A rendező a 29 éves orosz Kantemir Balagov lesz. Arról még nincs információ, hogy mikor kerül képernyőre a sorozat.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, mikor ér véget A bosszú csapdájában

Premierdátumot kapott a Netflix bűnügyi sorozatának utolsó évada

Kiderült, hogy hány órakor lesz látható a Remények földje 3. évada

Új falus sorozat indul ma este (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)

Majka egy évig távol maradhat a tévézéstől