Az Adom a napom első évada tavaly ősz elején, a második az év végén volt látható nagy sikerrel a VIASAT3-on. Geszti Péter talkshowjának harmadik szezonja idén április közepén debütált és csütörtökön ért véget, azonban már jóval kevesebben nézték, mint a tavalyi szezonokat. Ennek ellenére a tévétársaságnál azonnal döntöttek a folytatásról.

hirdetés

Geszti Péter péntek délután – egy nappal az Adom a napom 3. évadának befejezése után – a Facebook oldalán jelentette be, hogy ősszel folytatódik a műsor – vette észre a SorozatWiki.

“Nagyon köszönöm, hogy öt héten át nekünk adtátok az estéiteket! Az ADOM A NAPOM műsor és a stáb most pihenni megy, de a nyári szünet után újra itt leszünk, hogy újra meghallgassuk, megértsük és megkedveljük egymást. Mi ebben hiszünk, és ez így lesz ezek után is. Köszönöm vendégeimnek, hogy betekintést engedtek az életükbe, köszönöm a beszélgetéseket, amik nekem személyesen is sokat adtak. Köszönet illeti a stábot, azt a közel 100 nagyszerű kollégát, akik nélkül ez a műsor nem készült volna el.
Ültessetek fákat!
Szeressétek egymást, de legalábbis fogadjátok el a másikat.
Mert így szép a világ.
Viszontlátásra!”
hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai