Az Adom a napom első évada tavaly ősz elején, a második az év végén volt látható nagy sikerrel a VIASAT3-on. Geszti Péter talkshowjának harmadik szezonja idén április közepén debütált és csütörtökön ért véget, azonban már jóval kevesebben nézték, mint a tavalyi szezonokat. Ennek ellenére a tévétársaságnál azonnal döntöttek a folytatásról.

hirdetés

Geszti Péter péntek délután – egy nappal az Adom a napom 3. évadának befejezése után – a Facebook oldalán jelentette be, hogy ősszel folytatódik a műsor – vette észre a SorozatWiki.

“Nagyon köszönöm, hogy öt héten át nekünk adtátok az estéiteket! Az ADOM A NAPOM műsor és a stáb most pihenni megy, de a nyári szünet után újra itt leszünk, hogy újra meghallgassuk, megértsük és megkedveljük egymást. Mi ebben hiszünk, és ez így lesz ezek után is. Köszönöm vendégeimnek, hogy betekintést engedtek az életükbe, köszönöm a beszélgetéseket, amik nekem személyesen is sokat adtak. Köszönet illeti a stábot, azt a közel 100 nagyszerű kollégát, akik nélkül ez a műsor nem készült volna el.
Ültessetek fákat!
Szeressétek egymást, de legalábbis fogadjátok el a másikat.
Mert így szép a világ.
Viszontlátásra!”
hirdetés

Pokoli rokonok: Dobó Kata főszereplésével új napi sorozatot forgat Hámori Barbara az RTL-nek

Meghalt Donald Sutherland

Azonnali hatályú, minden hétköznap esti programot érintő műsorváltozás az RTL-en

Bejelentették a Yellowstone utolsó évadának folytatásának amerikai és magyar időpontját

Elindult a forgatása és új szereplők csatlakoztak a Trónok harca egyik új spinoffjához

Vadon Jani és Klein Dávid is vadonatúj műsorral jelentkezik ősszel a Spektrumon