Az Adom a napom 1. évada tavaly augusztus 28-án debütált a VIASAT3-on. Még be sem fejeződött az 1. etap, de a tévétársaság annyira elégedett volt a nézettséggel, hogy már a vége előtt berendelte a folytatást. A produkció 2. szezonja november 6-án indult a tévéadón, az utolsó része pedig november 30-án volt látható a csatornán, ahol a műsorvezető, Geszti Péter bejelentette, hogy 2024-ben jön a reality-talkshow 3. évada.

Fotó: VIASAT3 / Udvardi Attila

Kis-Bocz Éva, az Antenna Entertainment régiós csatornaigazgatója februárban a SorozatWiki Podcastben elárulta, hogy az új adások a tavasz második felében lesznek láthatóak. Most pedig az is kiderült, hogy pontosan mikor érkezik a friss etap. Az Adom a napom 3. évada április 15-én, hétfőn 20 órakor indul a VIASAT3-on. A talkshow öt héten keresztül, hétfőtől csütörtökig lesz látható. A műsor adásai most is egy online streaminggel indulnak majd a www.adomanapom.hu oldalon, ahol élőben követhető a meghívottak napja, egészen az esti stúdióbeszélgetésig Geszti Péterrel.

hirdetés

Az új szezonban többek között Osváth Zsolt, Koltai Róbert, Molnár Ferenc „Caramel”, Radics Gigi, Sváby András, Kiss Gergely, Ábel Anita és Verebes István életének is részesei lehetnek a nézők. Ebben az évadban egy újdonságot is bevezetnek, ugyanis ezúttal e-mailen keresztül a nézők is feltehetik kérdéseiket az adott hírességnek.

hirdetés

Pokoli rokonok: Dobó Kata főszereplésével új napi sorozatot forgat Hámori Barbara az RTL-nek

Meghalt Donald Sutherland

Azonnali hatályú, minden hétköznap esti programot érintő műsorváltozás az RTL-en

Bejelentették a Yellowstone utolsó évadának folytatásának amerikai és magyar időpontját

Elindult a forgatása és új szereplők csatlakoztak a Trónok harca egyik új spinoffjához

Vadon Jani és Klein Dávid is vadonatúj műsorral jelentkezik ősszel a Spektrumon