Az Adom a napom 1. évada tavaly augusztus 28-án debütált a VIASAT3-on. Még be sem fejeződött az 1. etap, de a tévétársaság annyira elégedett volt a nézettséggel, hogy már a vége előtt berendelte a folytatást. A produkció 2. szezonja november 6-án indult a tévéadón, az utolsó része pedig november 30-án volt látható a csatornán, ahol a műsorvezető, Geszti Péter bejelentette, hogy 2024-ben jön a reality-talkshow 3. évada.

Fotó: VIASAT3 / Udvardi Attila

Kis-Bocz Éva, az Antenna Entertainment régiós csatornaigazgatója februárban a SorozatWiki Podcastben elárulta, hogy az új adások a tavasz második felében lesznek láthatóak. Most pedig az is kiderült, hogy pontosan mikor érkezik a friss etap. Az Adom a napom 3. évada április 15-én, hétfőn 20 órakor indul a VIASAT3-on. A talkshow öt héten keresztül, hétfőtől csütörtökig lesz látható. A műsor adásai most is egy online streaminggel indulnak majd a www.adomanapom.hu oldalon, ahol élőben követhető a meghívottak napja, egészen az esti stúdióbeszélgetésig Geszti Péterrel.

hirdetés

Az új szezonban többek között Osváth Zsolt, Koltai Róbert, Molnár Ferenc „Caramel”, Radics Gigi, Sváby András, Kiss Gergely, Ábel Anita és Verebes István életének is részesei lehetnek a nézők. Ebben az évadban egy újdonságot is bevezetnek, ugyanis ezúttal e-mailen keresztül a nézők is feltehetik kérdéseiket az adott hírességnek.

hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en