Szerda délelőtt az Antenna Entertainment egy sajtótájékoztató keretein belül bejelentette, hogy hamarosan Adom a napom címmel új talkshow indul a VIASAT3-on, aminek a házigazdája Geszti Péter lesz. A produkcióban ismert emberek egy napját követhetjük nyomon, akik a nap végén élő adásban leülnek beszélgetni a zenésszel.

hirdetés

A realityt és talkshow-t ötvöző műsor augusztus 28-tól, minden hétköznap hétfőtől csütörtökig 20 órától lesz látható a csatornán, de a nézők online felületen, élőben is nyomon követhetik, hogy éppen mit csinál az adott híresség aznap. Az Adom a napom 5 héten át kerül képernyőre, és többek közt olyan ismert emberek életébe nyerhetünk betekintést, mint Gálvölgyi János, Kajdi Csaba, Curtis, Majoros Hajnalka és Alföldi Róbert.

„A célunk – a csatornának és nekünk is – az, hogy egy olyan műsor szülessen, amit mi is szívesen néznénk a TV-ben. Az Adom a napom egy spéci talkshow, egy bátor kísérlet, amiben kicsit felrúgjuk a szabályokat, de ugyanakkor visszahozzuk a televíziózás esszenciáját, az élőzést. Élőben láthatunk mintákat a meghívottak életéből, majd élőben beszélgetünk, tehát nincs szerkesztés, nincs korrekció, együtt élünk meg mindent a nézőkkel. Olyan előadóművészeket, alkotókat, sportolókat hívok meg a műsorba, akiket valóban izgalmasnak tartok, és akikkel azt gondolom, eljuthatunk olyan mélységekbe és magasságokba a beszélgetés során, ami egy igazán új oldalukat mutatja meg. Legyünk őszinték, a közösségi médiában mindenki – velem együtt – reklámként használja a felületeit, de ez most valami más, valami sokkal igazibb lesz”

– mondta Geszti Péter, az Adom a napom házigazdája.

hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada

Leleplezték a 24 év után visszatérő Fort Boyard - Az erőd szereplőit és műsorvezetőjét

A Házasság első látásra szereplőivel tér vissza a Szerencsekerék a TV2-re

Fontos információ érkezett a Yellowstone utolsó évadával kapcsolatban

Keddtől változik az RTL esti műsorrendje

Ennyi adomány gyűlt össze a Fókusz Plusz gyereknapi különkiadásában