Az Adom a napom 1. évada augusztus 28-án debütált a VIASAT3-on. A Geszti Péter által vezetett reality-talkshow 1. etapja 20 adásból állt. A produkcióval elégedettek voltak a csatornánál, ugyanis Geszti Péter már a szezon vége előtt bejelentette, hogy idén november elején érkezik a műsor következő évada.

hirdetés

Most pedig azt is nyilvánosságra hozták, hogy mikor indul a 2. szezon. Kis-Bocz Éva, az Antenna Entertainment régiós csatorna igazgatója ugyanis a csütörtökön tartott Big Picture konferencia keretein belül bejelentette, hogy az Adom a napom 2. évada november 6-án, hétfőn érkezik a VIASAT3-ra. Kis-Bocz Éva ezen kívül nyilvánosságra hozta, hogy a 2. szezon 16 részes lesz, valamint leleplezett néhány vendéget is. A 2. évadban Geszti Péter elbeszélget többek között Nagy Feróval, Borbély Alexandrával, Steiner Kristóffal, Hajós Andrással, Kepes Andrással, Tóth Verával és Szabó Győzővel is.

A produkció az 1. etaphoz hasonlóan hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön 20 órakor lesz látható a csatornán.

A konferencia nagy bejelentéseiről a nap során folyamatosan beszámolunk, így most ezért is érdemes sűrűn olvasni a SorozatWikit!

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon