Június közepén nyári műsorrendre váltott az RTL Klub. Véget ért A mi kis falunk 5. évada és befejeződött A Konyhafőnök 8. szezonja is. Június 28-tól, jövő hét hétfőtől ismét változik az RTL Magyarország főcsatornájának esti műsorrendje. Érkezik a Mestercukrász, illetve a Magnum 3. évadának utolsó 4 része is képernyőre kerül majd.

hirdetés

A Fókusz továbbra 18:55-kor fog kezdődni, utána pedig érkezik A Konyhafőnök család legújabb tagja. Hétköznaponként 20 órakor indul a Mestercukrász, Liptai Claudia vezetésével. A produkció bruttó (reklámokkal együtt) 2 óra hosszú lesz. A főműsoridő második felében, 22 órakor a Doktor Murphy lesz látható. A kórházas sorozat 4. évada most debütál majd a csatornán.

Utána minden nap más műsor kerül képernyőre. A hét első három napján az ismétléseké a főszerep. Hétfőnként 23:05-kor a Cápák között 3. szezonja, keddenként ugyanebben az időpontban a Gyertek át! 3. etapja, szerdánként 23 órakor pedig a Toplista első két évadának legjobb jelenetei lesznek láthatóak. Csütörtök 23:10-kor kezdődik a Magnum. A széria 3. szezonjából már csak 4 epizód van hátra, így az évad 13. részével folytatódik a magyarországi vetítés. Pénteken szintén ismétlést ad az RTL Klub. Friderikusz Sándor műsorának, az Életünk történetének 1. etapja 23:10-kor indul majd.

Az RTL Híradó – Késő esti kiadása éjfél utánra kerül. Hétfőn 0:30-kor, kedden és pénteken 0:20-kor, szerdán és csütörtökön pedig 0:10-kor indul a műsor. A Barátok közt „éjszakai” ismétlése még később lesz látható. Az eddigi 23:35-ös időponthoz képest nagyjából másfél órával kerül későbbre a produkció, mely így 1 óra magasságában lesz műsoron. Berényiék premier adása továbbra is 17:05-kor kezdődik majd.

Szombaton 19 órakor egyelőre továbbra is képernyőre kerül a Fókusz Plusz, mely az elmúlt években június végén vonult pihenőre. Utána filmeket sugároznak majd a tévéadón. Vasárnap 19 órakor a Cobra 11 lesz látható. Utána a szombati naphoz hasonlóan a filmek lesznek a középpontban.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna