Március közepén kiderült, hogy érkezik A Konyhafőnök család következő tagja: a Mestercukrász. Két hónnappal később nyilvánosságra hozták, hogy a vadonatúj gasztro reality háziasszonya Liptai Claudia lesz. Ezután nem sokkal az is hivatalossá vált, hogy Juhos József mestercukrász és Enzsöl Balázs cukrászséf fogja segíteni a munkáját. A Mestercukrász a vártnál korábban, már június 28-tól, hétköznaponként 20 órakor lesz látható az RTL Klubon. Részletek a tévétársaság közleményében:

hirdetés

A Mestercukrász – az édesszájú Konyhafőnök (gyártó: Solaz Média) az újhullámos, trendi cukrászat, a kreatív desszertkészítés világát mutatja be a nézőknek egy nem mindennapi verseny formájában. A műsorban tehetséges hobbicukrászok, vagy éppen a sütés fortélyait már jól ismerők mérik össze tudásukat. Ahogy azt a nézők már A Konyhafőnökben is megszokhatták, a Mestercukrász adásaiban is két feladatban küzdenek meg a versenyzők a továbbjutásért. A Mestercukrász – az édesszájú konyhafőnök versenynapjainak végén is lesz kieső, így a két elődöntős hét végén három-három versenyző jut tovább a döntő hétre, ahol aztán szintén minden nap távozik valaki. A Fináléban már csak a legjobb kettő küzd meg egymással: egyikőjük ötmillió forinttal és a Mestercukrász címmel lesz gazdagabb.

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját háromtagú zsűri bírálja el. A műsorvezető Liptai Claudia, aki cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Ebben segítségére lesz Juhos József mestercukrász, aki az elmúlt években több híres cukrászda szakmai vezetőjeként, jelenleg pedig egy budapesti újhullámos cukrászda társtulajdonosaként dolgozik. A zsűri harmadik tagja Enzsöl Balázs, aki világutazó cukrászséfként számos hotel, étterem és cukrászda desszertkínálatát újította meg elképzeléseivel New Yorktól Szingapúrig.

 

 

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna