Az RTL tavaly november végén nyilvánosságra hozta, hogy egy év kihagyást követően visszatér az X-Faktor. Áprilisban egyesével jelentették be, hogy kik lesznek az új szezon zsűritagjai. Ezúttal Tóth AndiMajka és Valkusz Milán csatlakozik Gáspár Lacihoz. Július 2-án, most kedden pedig leleplezték, hogy immár harmadik alkalommal lesz Miller Dávid a tehetségkutató műsorvezetője. Most azonban kiderült, hogy nem egyedül fogja ellátni ezt a szerepet.

hirdetés

A Story írta meg, hogy Miller Dávid műsorvezetőtársa a TV2-tól átigazolt Pápai Joci lesz. Pápainak nem ismeretlen ez a szerepkör, ugyanis a TV2-n Majkával közösen vezette a Zsákbamacskát, de az RTL-en is együtt lesznek láthatóak a 15 év után visszatérő Kalandra Fal egyik házigazda-párosaként. Pápai Joci elmondása szerint nagyon izgalmas feladat lesz számára az X-Faktor műsorvezetése.

“Sok castingon részt vettem, megnéztük, milyen felállásban működne a legjobban ez a műsor, hogyan lehet megújítani. Behívtak egy közös castingra Miller Dáviddal, és az első három percben kiderült, mennyire jól működünk együtt. Nem is nagyon kellett erről utána beszélni, mert mindenki azt érezte, hogy ez egy jel”

– nyilatkozta a Storynak.

“Eddig a hasonló nagyszabású showk-ban a zsűri asztalnál ültem, most pedig egy egészen más oldalról tekinthetek bele egy tehetségkutató készítésébe, és ez nagyon izgalmas. Az én szerepem nem is a klasszikus műsorvezetői szerep, aki elmondja, hogy mi fog történni vagy hasonlók, egy sokkal lazább, sokkal inkább hozzám illő feladat az enyém, amiben igazán önmagam lehetek”

– tett hozzá a műsorvezető.

hirdetés

Ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Megszűnt az egyik hazai csatorna

26. heti nézettség - Komoly bukás lett a Marsra magyar 2. évada az RTL-en

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét