Idén ősszel, egy év kihagyás után visszatér az X-Faktor az RTL-re. Sokáig csak annyit lehetett tudni a műsor arcairól, hogy ByeAlex biztosan nem lesz újra mentor, hisz már tavaly kilépett a tehetségkutatóból, az elmúlt két hétben azonban sorra jelentették be a produkció arcait. Április elején leleplezték, hogy Gáspár Laci az X-Faktor idei évadának is zsűritagja lesz, valamint a tévétársaság azt is elárulta, hogy rajta kívül semmilyen más korábbi mentor nem tér vissza. Egy hete pedig kiderült, hogy sokak várakozása szerint Majka az RTL tehetségkutatójának zsűriszékében foglal majd helyet.

hirdetés

Hétfő hajnalban a Blikk hozta nyilvánosságra a nagyszabású showműsor 2024-es évadának harmadik férfi ítészét. Az idei X-Faktor mentora lesz Valkusz Milán, aki az egyik leghíresebb duó, a VALMAR tagja.

“Amit mi az elmúlt öt-hat évben átéltünk, az brutális. Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni. Én pedig szívesen adom majd át a tapasztalataimat”

– mondta a Blikknek.

“Szeretnék slágereket írni másoknak, együtt dolgozni tehetségekkel producerként. Egy komplett csomagot keresek majd a versenyzőkben, amelyben benne van a tehetség mellett az alázat, az egyediség, a kiállás, a magabiztosság és az új ötletek. Egy olyan új, érdekes dolgot, amit nem köp ki a szakma, mert azt gondolom, tudom, mit szeret a közönség, illetve mit nem.”

– tette hozzá az énekes.

Az elmúlt hónapokban volt olyan híroldal és számos Facebook kommentelő is biztosra írta, hogy Pápai Joci átigazolása után az RTL tehetségkutatójának zsűritagja lesz. Mivel azonban minden nagyszabású showműsorban szokott lenni legalább egy női ítész, ezért mostanra kiderült, hogy mind tévedtek. Az X-Faktor negyedik mentorának bejelentésére a következő másfél hétben lehet számítani.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)