Már régóta tudni, hogy a Barátok közt 23 év után véget ér, a széria utolsó epizódja a mai napon, július 17-én 20 órakor lesz látható az RTL Klubon. Most azonban kiderült, hogy a sorozat befejező része egy órás felvezetést is kap, ugyanis a szombati Fókusz Plusz egy Barátok közt különkiadás lesz. A műsorban Ábrahám Edit, Varga Izabella, Várkonyi András, Rékasi Károly és Tihanyi-Tóth Csaba is vendég műsorvezetőként fog szerepelni. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

hirdetés

A Barátok közt 23 éve előtt tiszteleg a Fókusz Plusz; a nézők megismerhetik a sorozat jelenetiből készült legnépszerűbb dalokat és mémeket, a legnagyobb bakikat, bepillanthatnak az utolsó forgatási nap kulisszái mögé, megtudhatják, hogy a hazai sztárok közül kik a sorozat legnagyobb rajongói, valamint megtekinthetik a legendás első jelenet napjainkban forgatott verzióját.

Az RTL Online is számos meglepetéssel készült az ikonikus sorozat befejező részére. „Mit nézel?” címmel háttérműsort forgattak a legnépszerűbb szereplők, producerek részvételével.

https://www.rtlmost.hu/mit-nezel-p_18995/mit-nezel-7-resz-baratok-kozt-kulonkiadas-finale-c_12883517

Emellett „best of” válogatásokban elevenítették fel a legemlékezetesebb romantikus, megható, szexi, drámai vagy akciódús pillanatokat, valamint olyan exkluzív anyagot készítettek, melyben a Barátok közt díszletei közé pillanthatnak be a nézők úgy, ahogy eddig soha nem látták.

https://rtl.hu/rtlklub/baratok/kulisszavideo-igy-meg-sosem-lattad-a-baratok-kozt-diszletet

A július 17-én, 20 órakor adásba kerülő utolsó epizód után a rajongóknak még egy napig van esélyük megszerezni a sorozat ikonikus díszletelemeit, jelmezeit vagy kellékeit, például Magdi anyus otthonkáját, Berényi Miklós whisky-s szettjét vagy az igazi ereklyének számító Barátok közt társasjátékot – támogatva ezzel az SOS Gyermekfalvakat.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor