Kristian Nairn, akit a Trónok harca 6. évadában láthattunk utoljára, a Dubaiban megrendezett Comic-Conon adott izgalmas interjút a napokban. A színész-DJ elárulta, hogy mire számíthatunk az utolsó 6 részben: “Igazán észvesztő fináléra érdemes felkészülni, mindenki meg fog lepődni a látottakon!” A nagy kérdés, amit felvet ez a nyilatkozat, hogy vajon a híresség honnan tud részleteket a produkció 8. szezonjáról. Ellátogatott a forgatásra, mint ahogy Jason Momoa ezt megtette barátilag? Vagy esetleg Hodor tényleg visszatér Másként a befejezésben?

“Amikor felajánlották a szerepet, nem voltam Trónok harca rajongó. Túl lusta vagyok ahhoz, hogy elolvassam a könyveket, éppen ezért édesanyám 4 éven keresztül azzal szórakoztatta magát a családi vacsorákon, hogy spoilerezett a későbbi történésekről. Most, hogy kiírtak a sorozatból, már nyugodtan elmondhatom, nem is tervezem elolvasni a regényeket” – mondta Kristian Nairn, aki azt is hozzátette, hogy habár a Bran Starkot játszó Isaac Hempstead Wright az első forgatási napján összetörte a 42 éves színész iPhone-ját, később azért elég jól összebarátkoztak a munkálatok során.

A Hodort alakító Kristian Nairnnal a SorozatWiki is interjúzott, amikor a színész Budapesten járt a PlayIT-en. A beszélgetés itt olvasható.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor