Az RTL Magyarország idén minden eddiginél korábban, már augusztus 3-án elindította az RTL Klub őszi műsorrendjét A Konyhafőnök civil szereplős új évadával. Az új szezon első Fókusz Pluszában a médiavállalat ismertetni szokta az őszi műsorait. A ma esti, rekordkorán visszatérő hétvégi magazinban idén is bemutatták az RTL Klub és az RTLII friss kínálatát. Nézzük a részleteket.

Július végén számoltunk be róla, hogy a SorozatWiki információi szerint az idén elmaradó X-Faktor helyett az Álarcos énekes 2. évada kerülhet képernyőre ősszel az RTL Klubon. A műsor februárban debütált a képernyőkön és hatalmas siker lett. Később annak ellenére is többször megdöntötte az idei nézettségi csúcsot, hogy a TV2-n egy hasonló maszkos műsor ment ellene. Az Álarcos énekes az elmúlt évek legsikeresebb nagyszabású showműsora volt, ma pedig biztossá vált, hogy ősszel visszatér az RTL Klubra.

Ősszel érkezik a képernyőkre a Drága örökösök negyedik szezonja is. A stáb az új részek forgatását már január elején elkezdte, a koronavírus-járvány miatt azonban március közepén le kellett állítani a munkálatokat, a szünet egészen július 8-ig tartott. Az epizódokat végül sikerrel felvették.

Az Apatigris április 12-én érkezett meg az RTL Klubra, a Scherer Péter főszereplésével készített új sorozat azonban egy rész után lekerült a képernyőről, a folytatás pedig az RTL Most+ prémium platformra jött heti rendszerességgel. A produkció második etapját már június végén berendelte az RTL Magyarország, az első 10 rész azonban ősszel megkapja a bizonyítási lehetőséget előtte az RTL Klubon is. A mi kis falunk rekordhosszú, 18 részes 4. évada április elején fejeződött be, nem sokkal ezt követően pedig a stáb meg is kezdte volna az új részek forgatását, a koronavírus-járvány miatt azonban erre csak június 11-én került sor. A munkálatok azóta is gőzerővel zajlanak, A mi kis falunk 5. etapja pedig idén ősszel megérkezik az RTL Klubra.

hirdetés

A SorozatWiki júliusban számolt be róla, hogy információink szerint a Sebestyén Balázs által vezetett Nyerő Páros 2020 őszén a 4. évadával tér vissza az RTL Klubra. Az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága az új szezon forgatását megerősítette, de azt, hogy mikor érkezik a képernyőre, nem kívánták kommentálni. A Fókusz Plusz mai adásából kiderült, hogy korábbi értesüléseinknek megfelelően a Nyerő Páros új szezonja tényleg idén ősszel jön. Június elején került képernyőre az RTL Klubon a Házasodna a gazda 3. évadának nyitórésze, melyben a nézők megismerhették a társra vágyó gazdasszonyokat és gazdákat. A szezon folytatása ősszel jön, ahogy májusban már megírtuk.

Az RTL Magyarország már július elején bejelentette, hogy az RTLII-n a ValóVilág a 10. jubileumi évadával folytatódik, mely teljesen új arculattal és a szokásos 36 millió forintos főnyereménnyel várja a villalakókat. Nem sokkal később az is kiderült, hogy reality női műsorvezetője Nádai Anikó lesz. Most pedig a Fókusz Pluszban jelentették be, hogy a kilencedik szezonhoz hasonlóan műsorvezetőtársa nem lesz más, mint az X-Faktorban mentorként is látott Puskás Peti. A műsor szereplőválogatása még nem zárult le, folyamatosan várják a jelentkezőket.

Az RTL Most+ előfizetői számára is fontos hír érkezett, ősztől a prémium platform felhasználói előbb láthatják a késő esti Híradót, mint az RTL Klubon. Meglepő módon A Tanár 3. évadáról nem érkezett hír, melynek első része április 11-én érkezett meg az RTL Klubra, ezt követően azonban levették a képernyőről és az RTL Most+-on folytatták a vetítését. Az elmúlt évek második legnézettebb magyar heti sorozatáról a csatorna korábban azt nyilatkozta, hogy legkorábban ősszel folytatódhat a 3. szezonja az RTL Klubon, de így nem biztos, hogy még idén képernyőre kerülnek ezek a részek. A Tanár 4. évadát már berendelték, az epizódok forgatása július elején kezdődött meg.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Gólkirályság 2. évada az RTL-en

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel