A Drága örökösök a 2019-es év egyik legnagyobb televíziós sikertörténete volt. Az első szezon az év első felében volt látható és a kimagasló nézettség miatt pedig már ősszel képernyőre került a 2. évada is. Az Ökörapátit bemutató napi sorozat 3. etapja idén január 2-án indult és ismét remekel, eddig a 18-49-es korosztályban minden hétköznap este a legnézettebb műsor volt. Az új évad még csak pár napja indult, de már a 4. szezonról érkeznek a hírek.

A SorozatWiki információi szerint a napokban elindult a Drága örökösök 4. évadának forgatása. Ez pedig azt jelenti, hogy a csatorna annyira bízott a sikerben, hogy még a 3. etap elindulása előtt berendelték a következőt is. A napi falus sorozat 4. évada várhatóan a 2020/21-es televíziós szezonban kerülhet képernyőre.

A hírről megkérdeztük az RTL Magyarországot, ahol a Marketing és Kommunikációs Igazgatóság megerősítette a SorozatWikinek a forgatások megkezdését. A Drága örökösök jelenlegi, 3. etapjának új részei, minden hétköznap 19:45-kor láthatóak az RTL Klubon.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát