A Tanár az elmúlt évek egyik legnézettebb magyar sorozata és komoly kritikai siker is lett. A széria első szezonja lett a Televíziós Újságírók Díján a legjobb új sorozat, míg a második etapja a fikciós tartalmak közül a legtöbb jelölést szerezte meg. A Tanár most több mint egy év szünet után folytatódik az RTL Klubon.

A sorozat 3. évadának premierje 11-én szombaton 20 órakor lesz. A széria A mi kis falunk 4. szezonját váltja, mely április 4-én ér véget. A Tanár legújabb etapja is 10 részes lesz.

Az új évadban Kovács Lilla (Trokán Nóra) igazgatóhelyettes Vasvári Szilárd tanár úrral (Nagy Ervin) szeretné komolyabbra fűzni a kapcsolatát. Rögtön az első epizódban érkezik az új matektanárnő, Barbara (Liptai Claudia), akiről kiderül, hogy elcsavarta Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) fejét. Mellettük pedig az iskolaigazgató Rácz Ernő (Anger Zsolt) is ismét nagy szerepet kap az iskola és Szilárd életének egyengetésében.

hirdetés

A sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. A különálló részek a harmadik évadban is közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek. Megismerhetünk egy diákot, aki szülői bántalmazás áldozatává válik és lesz olyan tanuló, akinek a social média világának való megfeleléskényszer mozgatja az életét. Az új évad premieréig pedig A Tanár előző évadai március 28-tól visszanézhetőek az RTL Moston. Az RTL Magyarországtól megkaptuk a sorozat plakátját is:

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Gólkirályság 2. évada az RTL-en

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel