A mi kis falunk 4. évada augusztus végén indult az RTL Klubon, majd csak úgy, mint az előző szezon esetén, 5 rész után szünetre vonult. Néhány hónap pihenő után a vártnál előbb, már január közepén visszatért a sorozat és azóta is minden szombaton új epizóddal kerül képernyőre.

Az első két évad 8-8 részes volt, míg a 3. etap már 17 epizódból állt. Eddig nem volt ismert, hogy a sorozat 4. szezonjából hány részt forgattak, most azonban ezt is megtudtuk.

A SorozatWiki információi szerint A mi kis falunk 4. évada az április 4-én sugárzott 18. részével fejeződik be az RTL Klubon. Így még két epizód van hátra a rekordhosszú 4. etapból. A hírről megkérdeztük az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, ahol oldalunknak megerősítették az évadzáró időpontját.

hirdetés

A mi kis falunk viszont továbbra is messze a legnézettebb magyar sorozat, így természetesen lesz 5. szezonja is. A napokban írtuk meg, hogy a koronavírus miatt csúszni fog az új évad forgatása, de amint véget ért a járvány a stáb elkezdi forgatni a legújabb epizódokat.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna