Néhány hete, augusztus közepén jelentették be egy nagyszabású sajtótájékoztatón, hogy az RTL Klub egyik legsikeresebb magyar sorozata, A mi kis falunk már a nyár utolsó napján visszatér a képernyőkre. A negyedik évad augusztus 31-én, ma este 20:00-kor jelentkezik a szezonnyitó résszel, innentől kezdve pedig a jól megszokott szombat esti időpontban jelentkezik majd új részekkel. A produkció friss ajánlói alapján a nézők legalább olyan mulatságos eseményekre számíthatnak, mint amelyeket 2017 eleje óta megszokhattak.

A mi kis falunk új évada ismét tartogat majd izgalmakat, Füleki Károly polgármester, akit Csuja Imre alakít, az egészségéért aggódik majd, mialatt Erika (Lovas Rozi) bajkeverő unokatestvére ismét feltűnik a színen. Stokit (Szabó Győző) egy csalfa nő környékezi meg, Teca (Bata Éva) és a pap (Schmied Zoltán) pedig ominózus csókjuk után a városba mennek, hogy megoldást találjanak a problémájukra.

A Kapitány Iván és Kormos Anett által írt sorozat az RTL Klub titkos fegyverének számít. A mi kis falunk az elmúlt évek legnézettebb magyar sorozata, az X-Faktor után pedig a második legnézettebb műsor volt az előző szezonban. A nyáron először csütörtök esténként ismételték a sorozatot, mely jól ment. Utána átváltottak napi ismétlésekre és azokat pedig még jobban nézték, ezek a részek durván taroltak. A nyár legsikeresebb tartalma A mi kis falunk 3. évadának ismétlése lett.

hirdetés

A nézők a nyári vetítésnek köszönhetően feleleveníthették az eddig látottakat, amire szükség is lehet, mert A mi kis falunk sok karaktert mozgat. A ma este érkező 4. évadban pedig tovább bonyolódnak produkció történetszálai. De vajon ki lopta el és rongálta meg Pajkaszeg elveszett jelképét, a híres kakaós briós szobrot? Teca és a pap megoldást találnak-e a csókjuk miatt kialakult helyzetre? Kiderül mától szombat esténként 20:00-kor az RTL Klubon.

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna