Márciusban robbant a hír, hogy több év után új hazai, heti sorozat készül a TV2-re, melynek Stohl András lesz a főszereplője. Az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár egy falusi családról fog szólni, akik a fővárosba kényszerülnek költözni. A vígjátéksorozat Bödörék életét mutatja be, hogyan boldogulnak úgy, hogy előtte még a falu határát sem lépték át. A múlt héten derült ki, hogy az új magyar szériának május 1-jén lesz a premierje, de csak egy epizódot adnak le belőle, a folytatás ősszel érkezik. Ezen kívül azt is bejelentették, hogy a széria egyik mellékszereplője a Barátok köztből Berényi Miklósként ismert Szőke Zoltán lesz.

Úgy tudjuk, hogy az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár forgatásait már korábban, a tavasz folyamán elkezdték, de csak úgy, mint az összes többi hazai sorozatot, a koronavírus vészhelyzet miatt ezt is leállították. A SorozatWiki információi szerint azonban kedden folytatták a felvételeket. Ez azért is meglepő hír, mert tudomásunk szerint ez az első hazai fikciós produkció, ahol folytatták a munkát. Egy bennfentes az oldalunknak elmondta, hogy nemrég saját pénzből a produkció letesztelte a teljes stábot, melyek eredménye mindenki esetében negatív lett. A tesztet állítólag sűrűn meg fogják ismételni és csak az mehet a forgatásokra, akinél ugyanilyen eredmény születik.

A széria egyik fő helyszíne egy villa, ott folytatódtak a munkálatok, melybe csak a produkció stábja léphet be. A bennfentes elmondása szerint mindannyian kaptak gumikesztyűt és drágább maszkot, melyekből a műsorgyártó ígérete szerint minden nap újat fog biztosítani. Ezen védőfelszerelések viselése a színészek kivételével a stáb egész ott tartózkodása alatt mindenki számára kötelező. A helyszínen minden nap többször, alaposan fertőtlenítenek. A stábtagokat az IKO Műsorgyártó szállítja és az éppen otthon lévőek kizárólag otthonukban tartózkodhatnak.

A forgatások újrakezdése és az óvintézkedések kapcsán megkerestük a csatornát, ahonnan egy szűkszavú választ kaptunk: „A TV2 Csoport és az IKO Műsorgyártó számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkcióban közreműködők egészségének a védelme, folyamatosan nyomon követjük a koronavírussal kapcsolatos fejleményeket, és a kormányzati intézkedésekkel összhangban végezzük minden tevékenységünket. Az elmúlt hetekben zajlottak a folytatás előkészületei, mostanra teremtettünk meg minden olyan körülményt, amelyek mellett biztonságosan forgathat tovább a stáb” – erősítette meg a hírt a TV2 Csoport Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Bejelentették, hogy pontosan mikor indul a Celeb vagyok, ments ki innen 6. évada

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)