A The Walking Dead 2010-ben mutatkozott be Amerikában, a produkció az AMC egyik zászlóshajója lett, hiszen jelenleg a 9. évada fut és már a következőt is berendelték. A zombis széria nézettsége mostanában meggyengült, de még így is a kábelcsatorna legsikeresebb saját gyártású műsora. Az AMC 2015-ben indította el a Fear The Walking Deadet, amely egy egészen más szereplőgárdával és helyszínnel nyert meg sok nézőt magának. A spinoffnak idén érkezik az 5. etapja.

Az AMC nemrég bejelentette, hogy legalább 10 évre tervez még a The Walking Deaddel, ennek részeként jön egy filmtrilógia, Rick Grimes (Andrew Lincoln) főszereplésével. Most Ed Carroll, a csatorna ügyvezető igazgatója elárulta, fejlesztés alatt van egy újabb The Walking Dead testvérszéria is. “Jelenleg túl sok mindent nem árulhatok el róla, de aktívan dolgozunk a harmadik olyan zombis produkción, amely Robert Kirkman világában játszódik. Több olyan kreatív szakembert is leigazoltunk, akiktől azt várjuk, hogy a The Walking Dead második spinoffját is sikerre viszik” – mondta lelkesen Carroll.

Az AMC ügyvezető igazgatója elismerte, a The Walking Dead nézettsége rohamosan zuhan, de egy ilyen hosszú életű sorozat esetében ezen nincs mit csodálkozni. Az anyaszériával kapcsolatban Ed Carroll hozzátette, ha már nem lesz a csatorna portfóliójának része, az jó hatással lesz az AMC bevételeire, mert a The Walking Dead a cég egyik legdrágább produkciója.

hirdetés
hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra