A The Walking Dead 9. évadának egyik legnagyobb fordulata az volt, hogy a főszereplő Andrew Lincoln (Rick Grimes) távozott a szereplőgárdából. A színész azóta elárulta, hogy nem tér vissza többet a sorozatban, viszont három önálló film formájában is látható lesz még a karaktere. Eddig a legtöbben arra tippeltek, hogy a készülő The Walking Dead filmtrilógia akár a mozikba is betörhet, a Skybound értesülései szerint azonban tévéfilmekről van szó, amelyek az AMC műsorán fognak bemutatkozni.

Andrew Lincoln a készülő The Walking Dead filmekkel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a klasszikus westernek hangulatát idézhetik majd meg. “Sokat beszéltünk a Nincs bocsánat című Clint Eastwood filmről, amelyet nagyon kedvelek. Eastwood egyfajta példakép számomra, pisztolyharcos és amerikai hős, akiről tudod, hogy mire képes, ha veszélyhelyzetbe kerül” – nyilatkozta a Rick Grimest alakító színész, majd hozzátette, a The Walking Dead filmekkel is hasonló megközelítésben akarnak a sorozat egykori főszereplőjével foglalkozni.

Az AMC hosszú távra tervez a sorozattal, 10 éves projektnek nevezték nemrégiben a zombis franchise-t. Várhatóan további spin-off sorozatok, filmek és könyvek érkezhetnek a posztapokaliptikus világgal kapcsolatban. A The Walking Deadet idehaza a Viacom tulajdonában lévő RTL Spike vetíti, az amerikai premierrel egy időben.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része